TOYOTA представя нови литиево-йонни решения

26.03.2018 TOYOTA представя нови литиево-йонни решения

TOYOTA от години предлага мотокари, оборудвани с литиево-йонни батерии, а на тазгодишното  издание на Logimat показа нови, вътрешни литиево-йонни батерии, с които разширява гамата от този вид решения.

От пускането на своята литиево-йонна серия през 2013 година, TOYOTA е един от водещите производители на литиево-йонни електрически машини. През 2016 година значително разширяват рейнджа с електрически колички и ордер пикъри. Оттогава гамата се обогатява и включва и електрически стакери, ричтраци, влекачи и мотокари. През годините клиентите са се убедили в предимствата на литиево-йонните решения. Батериите от този вид елиминират необходимостта от смяна на батерията, резервни батерии или места за зареждане. Освен това, решението е значително по-енергийно ефективно, намалявайки вредните емисиите както и енергийните разходите. Литиево-йонните батерии също така не изискват поддръжка, за максимално непрекъсната работа и производителност при операциите на клиентите.

Вземайки предвид компетентността на TOYOTA в практиката, литиево-йонните решения ще доведат до модулна настройка на батериите. Това означава, че клиентите ще могат да получават правилния размер на батерията, съвместим с техните дейности. Независимо от броя на операциите, вътрешните решения имат бърза възвръщаемост, което ги прави интересни за използване във всички видове приложения, големи или малки. Допълнителна сигурност за клиентите дава и удължената гаранция от 7 години.


Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.