TOYOTA подкрепи международна кампания срещу насилието над жени и момичета

19.06.2019 TOYOTA подкрепи международна кампания срещу насилието над жени и момичета

Toyota Material Handling, чийто официален представител за България е Евромаркет Кари, подкрепи кампанията на ООН срещу насилието над жени и момичета „Оранжев ден”.

На 25 май 2019 в Швеция за втора поредна година се проведе Мото-кортеж, вдъхновен от кампанията на ООН "Оранжев ден". 25-то число на всеки месец е обявен за Оранжев ден в подкрепа на стартиралата през 2008 г. инициатива на Генералния секретар на ООН Бан Ки Мун срещу насилието над жени (Violence against women and girls - VAWG).

В централата на Toyota в Мьолби - една от най-големите производствени мощности за подемно-транспортна и складова техника в Европа, оранжевият кортеж бе посрещнат от представители на компанията с кафе, кифлички и плодове. В събитието се включиха много от жителите на градчето, също облечени в оранжево, в солидарност с каузата - цветът символизира по-светло бъдеще и свят, свободен от насилие срещу жени и момичета. Кампанията привлече близо 3000 моториста, които се събраха в крайната точка на пробега – Норкьопинг.

В Toyota вярват, че инициативата в Мьолби ще вдъхнови и други социално отговорни компании и ще ангажира общественото внимание за елиминирането на едно от най-широко разпространените нарушения на човешки права в света.

Вижте снимки от събитието в Toyota Material Handling, Мьолби:

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.