15 заваръчни машини Lincoln Electric за Тракция АД

06.01.2020 15 заваръчни машини Lincoln Electric за Тракция АД

15 мултипроцесни заваръчни машини Lincoln Electric получи "Тракция" АД – вагоностроителен и вагоноремонтен завод с над 45-годишна история. Машините – модел Speedtec 405 SP - са доставени от Евромаркет Метал и допълнително са снабдени с телоподаващи устройства PF46, воден охладител и контролни кабели. Предназначени са за:

  • МИГ/МАГ заваряване
  • МИГ импулсно заваряване
  • РЕД заваряване
  • ВИГ контактно заваряване
  • Рубене.

Lincoln Electric за Тракция АД Lincoln Electric за Тракция АД

Освен гъвкави възможности за заваряване, мултипроцесните заваръчни машини Lincoln Electric Speedtec 405SP предлагат висока поизводителност и прецизна, бърза и лесна за контролиране заваръчна дъга. Те са леки и компактни, което ги прави удобни за придвижване и транспортиране. Сред предимствата им са още възможност за дистанционно управление, ниска консумация на ел. енергия, широк избор от синергични режими, регулиране на индуктивността и непрекъснат контрол върху работните параметри, напрежението и скоростта на телоподаване.

Припомняме, че това не е първата доставка на заваръчни машини Lincoln Electric в "Тракция" АД. През 2017 година Евромаркет Метал достави още 10 мултипроцесни апарата Speedtec 405SP. Всички те се използват в производството и ремонта на товарни вагони и цистерни, както и за специализирани приложения. Сред клиентите на дружеството са компании като ERR, GATX, VTG, On Rail, ERMEWA, DB Cargo, Loko Trans, LUКOIL, Български държавни железници, НКЖИ, "Неохим" и много други.

Вижте всички промоции на заваръчни машини Lincoln Electric тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.