Новини

Евромаркет Кари – един от най-големите изложители на Шоу в склада

14.06.2017 Евромаркет Кари – един от най-големите изложители на Шоу в склада

Евромаркет Кари се представи повече от успешно на второто издание на Шоу в склада, което се проведе на 13 и 14 юни 2017 година в София Сити Лоджистик Парк.

Щандът на Евромаркет Кари отново беше един от най-атрактивните, а разнообразието от машини и съоръжения най-голямо.

Вижте снимки от изложението и видео на тествани от посетителите машини:

През миналата година Toyota представи новата серия електрокари Traigo 48, които предоставят най-високи нива на производителност за класа си. Новите Traigo 48-волтови електрокари са с подобрена кормилна уредба за по-лесно управление и контрол на всички скорости на движение. Те осигуряват пълно спиране на рампа и точно позициониране със и без товар. Машините са с по-ниска консумация на енергия и същевременно с по-висока производителност.

И тази година на изложението беше организирано състезание за майсторско управление на подемно-транспортни машини. Надпреварата се проведе през първия ден на изложението и операторите показаха майсторските си умения с машини от различни брандове.

Николай Станчев – Изпълнителен директор на Евромаркет Кари представи машината на посетителите и участниците в състезанието.

Вижте видео:

Eлектрокарът Toyota впечатли с предимства като:

  • Панорамно огледало
  • Защитна решетка на товара 1200 mm
  • Зумер за движение на заден ход
  • Сигнална лампа
  • Предни работни LED светлини
  • Управление на хидравличните функции тип „Joystick”
  • Плавно спускане на вилиците преди достигане на подовата настилка
  • Система за активна стабилност Toyota SAS® (System of   Active Stability*) - SAS е патeнтована система на Toyota, която намалява оперативните разходи от евентуални повреди на товара или машината и в същото време осигурява безопасност, продуктивност и конкурентоспособност.

Снимки от състезанието:

 

 

Изложителите останаха изключително доволни от изложението, а посетителите се радваха на истинско шоу и демонстрации на най-нови технологии.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.