Новини

Евромаркет достави булдозер Komatsu за изграждането на АМ Хемус

24.04.2019 Евромаркет достави булдозер Komatsu за изграждането на АМ Хемус

Евромаркет Кънстракшън достави булдозер Komatsu на държавната компания Автомагистрали" ЕАД. Тежката машина ще бъде използвана за строящите се участъци на АМ "Хемус", чиято символична копка бе направена вчера.

Булдозерът Komatsu D155AX-8 се отличава със своята изключителна мощност, с капацитет на греблото до 10 t и с ниски разходи за гориво. Висококачествените компоненти и уникалната конструкция на ходовата част правят този модел булдозери сред най-ефективните в своя клас. За още по-голяма производителност, машините се предлагат със система за интелигентен контрол (IMC – Intelligent Machine Control), която позволява работа по предварително зададени параметри, пести време и ресурси и ограничава възможността от грешки.

Припомняме, че освен булдозер Komatsu, "Автомагистрали" ЕАД се сдоби и с 8 високопроходими камиона Trakker, доставени от iTrucks – част от семейството на Евромаркет, оторизиран представител на Iveco от 2018 година и ексклузивен представител за серията Trakker. Камионите също ще бъдат използвани за изграждането на АМ "Хемус" – общо 134 км, разделени на 6 участъка.

По-рано през този месец друга компания, изпълнител на участък от магистралата, също се довери на IVECO Trakker и добави 15 камиона към своя автопарк. Това е "Автомагистрали-Черно море", на която са поверени рехабилитацията на пътя Варна-Шумен и предстоящото изграждане на пътя Шумен-Търговище. Предвижда се строителство на общо 16.2 км от магистралата, 6 виадукта, мост и 11 пресичания със селскостопански пътища.

Вижте повече в следващата галерия:

Булдозер Komatsu Булдозер Komatsu

Камиони IVECO Trakker за АМ Хемус Камиони IVECO Trakker за АМ Хемус

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.