Новини

"Евромаркет Груп" отпразнува своя 25-годишен юбилей

01.12.2017 "Евромаркет Груп" отпразнува своя 25-годишен юбилей

Ръководството на "Евромаркет Груп". На снимката от ляво надясно: Димитър Илчев, съосновател и главен мениджър, Боряна Радева, съосновател и главен мениджър, Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор, Борис Спасов, зам.-главен изпълнителен директор.

"Евромаркет Груп", най-голямата българска компания за строителна и индустриална техника в страната, отпразнува своя 25-и рожден ден на стилно тържество в изискано столично заведение. На събитието присъстваха стотици гости, сред които топ мениджъри от цялата българска индустрия и представители на международните партньори на компанията. "Евромаркет" получи и голям брой поздравителни адреси, в това число от президента на Република България Румен Радев, министъра на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова и кмета на Столична община Йорданка Фандъкова.

"Щастлив съм, че тази вечер съм заобиколен от толкова познати лица, хора, с които работим от години, с които сме участвали съвместно в безброй проекти и с които сме градили тухла по тухла както нашата компания, така и България. Благодаря ви, че споделяте с нас този изключителен момент – 25-годишния юбилей на компанията. Искам да отбележа, че през цялото време, откакто съществува "Евромаркет", ние не сме изневерили на своята мисия - да трансферираме най-новите технологии от нашите международни партньори към българския бизнес. За нас това е един от начините България да бъде по-добро място за живеене и се радваме, че имаме принос това да се случва. Горд съм, че успяваме да реализираме тази мисия напук на всички трудности, пред които сме се изправяли. Изпращаме едни турбулентни 25 години, за да посрещнем с готовност следващите 25“, каза в своето обръщение Димитър Илчев, съосновател и главен мениджър на "Евромаркет Груп".

Гостите поздрави също и Боряна Радева, съосновател и главен мениджър на компанията. "Искам да кажа, че целият ми съзнателен живот или поне по-голямата част от него е отдадена на "Евромаркет". Преминахме през години на усилен труд, на възходи и кризи и преживяхме всичко това заедно с нашия екип, на който искам специално да благодаря. В "Евромаркет" работят най-добрите професионалисти – чест и почит към тях. Благодаря от сърце на всички наши клиенти и партньори, които толкова години ни се доверяват. Днес ние с Димитър Илчев си мечтаем следващото поколение, нашите собствени деца, не само да наследят традициите и принципите ни, но и да ни направят още по-иновативна и по-модерна компания. Нека си пожелаем здраве, просперитет и мир".

Специални благодарности изказа и Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на "Евромаркет Груп". "Признателен съм на Боряна Радева и Димитър Илчев за тези 20 години, в които съм част от "Евромаркет". Тук научих изключително много. Заедно сме се борили с всички сили, за да бъде нашата компания устойчива и успешна", сподели той.

За доброто настроение на гостите се погрижиха дамите от струнен квартет Destiny, а кулминацията на вечерта бе акапелно пеене в изпълнение на Северняшки ансамбъл - Плевен, което бе специален поздрав за чуждестранните партньори на компанията.

Поздравителен адрес от президента на Република България Румен Радев   Поздравителен адрес от министър Лиляна Павлова  Поздравителен адрес от кмета на Столична община Йорданка Фандъкова

Боряна Радева и Димитър Илчев, главни мениджъри на Евромаркет Груп  Стотици гости уважиха рождения ден на Евромаркет Груп

Акапелно пеене, изпълнено от Северняшки ансамбъл - Плевен  Струнен квартет

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.