Новини

Евромаркет Кари достави подемно-транспортна и почистваща техника за ТЕСИ

23.09.2019 Евромаркет Кари достави подемно-транспортна и почистваща техника за ТЕСИ

Евромаркет Кари достави подемно-транспортна техника TOYOTA и подопочистваща машина НAKO за един от най-големите производители на електрически бойлери в България – ТЕСИ.

Освен най-големият български, ТЕСИ е и водещ европейки производител на бойлери. С иновативния си подход към пазара и продуктите, с динамично развиващ се екип от високо мотивирани специалисти, ТЕСИ реализира своята продукция в повече от 50 страни на 4 континента. Компанията развива продуктовата си гама и предоставя решения, които отговарят на съвременните изисквания по отношение на енергийната ефективност, намаляване на потреблението на ресурси и опазването на околната среда.

Увеличеният производствен капацитет изисква и качествени решения за складовите пространства. За оборудването с подемно-транспортна и почистваща техника, ТЕСИ се довери на Евромаркет Кари. Вижте по-долу повече информация за предимствата и характеристиките на доставените машини:

Те са изключително надеждни и издръжливи машини за безопасно и бързо преместване на товари с високи работни характеристики и дълъг експлоатационен живот. Ключовите думи за серията Levio на TOYOTA са ефективност, безопасност и издръжливост – това е всичко, от което имате нужда в работния процес.

Доставените модели са с товароподемност 2000 kg, максимална скорост на движение 6 km/h, модификация за странична смяна на батерията с помощта на ролков механизъм, тягова батерия 24V/260Ah и зарядно устройство. Една от количките е снабдена с допълнителни кабели за странична смяна на батерията и допълнителна тягова батерия.

Електрическите колички от новата P-серия на TOYOTA са значително по-опростени за управление, в сравнение с предходната, а в същото време са с по-голяма мощност. Развиват максимална скорост до 12,5 км/ч, показват впечатляваща производителност и ниска консумация на енергия.
Доставените модели са с товароподемност 2000 kg, сгъваема платформа и сгъваеми странични предпазители за оператора, максимална скорост на движение с/без товар 9/10 km/h, серво управление, модификация на количката за странична смяна на батерията с помощта на ролков механизъм, тягова батерия 24V/320Ah и зарядно устройство. Едната количка е оборудвана с допълнителни кабели за странична смяна на батерията и допълнителна тягова батерия.

Оборудвани с уникални технологии като Toyota SAS, новите 3-опорни електрокари са проектирани да бъдат водещи за класа си по отношение на безопасност, производителност и енергийна ефективност.

Доставеният електрокар е с товароподемност 1600 kg, окомплектован с дуплексна мачтова система с височина на повдигане 3300 mm, трипътен хидравличен разпределител, виличен изравнител, управление на хидравликата тип „ мини лостове” с подлакътник, мултифункционален дисплей Deluxе с индикация за тежестта на товара, тягова батерия 48/625Ah и зарядно устройство.

Без значение от вида на операциите (тясно пространство, ниски температури, множество операции), с уникалните си характеристики ричтраците BT Reflex се адаптират към всякаква среда. Това е, което ние наричаме "изключителна форма"! Новата R-серия се характеризира с възможността за работа на по-голяма височина, уникалната E-серия е конструирана с накланяща се кабина - за по-голяма прецизност и комфорт на оператора.
Доставеният ричтрак е с товароподемност 1400 kg, окомплектован с триплексна мачтова система с височина на повдигане 8 500 mm, виличен изравнител, стъклен, удароустойчив покрив за по-добра видимост във височина, камера поставена на вилиците и LCD дисплей в кабината на оператора, тягова батерия 48V/620Ah и външно зарядно устройство.

Високоефективни машини от Toyota, предназначени за тристранна обработка на палетизирани товари, изключително добро решение за оптимизация на складови пространства.
Доставеният модел е с максимална товароподемност 1500 kg, окомплектован с триплексна мачтова система с височина на повдигане на платформата 12650 mm, модификация за индуктивно водене, модификация за индикация на работния коридор чрез магнити, модификация за странично вадене на батерията с вилици на друга машина тип „Fork Pockets”, тягова батерия 48V/1240 Ah и зарядно устройство.

Вижте снимки на подемно-транпортната техника TOYOTA, доставена за ТЕСИ:


HAKO Scrubmaster B120R е висок клас практична подопочистваща машина за икономично и бързо почистване на по-големи вътрешни площи. Идеална алтернатива на ръчните подопочистващи машини, но се отличават с по-добра маневреност благодарение на интелигентната конструкция с предно задвижване и специалното подвижно скуиджи, които осигуряват пълно завъртане от само 170 cм. Този модел е изключително компактен, но с висока продуктивност. Покрива големи площи, благодарение на резервоар от 120 л, намалена консумация на вода и препарати (Aqua Control System) и ниски операционни разходи.
Доставената машина е оборудвана със система за автоматично спиране на водната струя при спиране или престой, система за пускане на водата и препарата от средата на четката, електромагнитно сваляне и вдигане на четките и събирателната гума, възможност за контролиране на скоростта на движение, индикатор за нивото на батерията, приставка за вакуумно почистване на трудно достъпни места. 

Вижте повече за цялостните решения, които Евромаркет Кари предлага, тук: Подемно-транспортна и складова техника

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.