Новини

Евромаркет Кари с поредно успешно участие на Шоу в склада

03.06.2019 Евромаркет Кари с поредно успешно участие на  Шоу в склада

Евромаркет Кари отново отбеляза изключително успешно участие на Шоу в склада, с атрактивен щанд и голямо разнообразие от машини и съоръжения. Изложението се проведе на 30 и 31.05.2019 г. в Sofia Airport Center.

Посетителите разгледаха и тестваха газокар с хидростатична трансмисия TOYOTA 06-8FG25F, електрокар 8FBE20T, електрически стакер SWE140, електрическа палетна количка LPE200, ръчноводими почистващи машини и метачна машина със седящ водач HAKO Sweepmaster P980 R. Интерес отново предизвикаха олекотената товаро-разтоварна рампа WM System и изградената специално за изложението стелажна система.
И тази година машина TOYOTA участва в Състезанието за операторско майсторство, което се проведе по време на изложението. Участниците се убедиха в предимствата на газокара с хидростатична трансмисия TOYOTA, модел 06-8FG25F. Машината е с товароподемност 2500 кг и височина на повдигане 3300 мм. Оборудван е с мултифункционален дисплей „делукс” с индикатор за тежестта на товара и уникалните технологии TOYOTA I_Site -  система за  контрол и мониторинг на оборудването, и TOYOTA SAS - система за активна стабилност. Всички участници в състезанието традиционно получиха подаръци от Евромаркет Кари.

Вижте снимки от щанда на Евромаркет Кари и награждаването на операторите:Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.