Новини

Евромаркет Кари получи благодарствена грамота от Българска Хранителна Банка

20.06.2019 Евромаркет Кари получи благодарствена грамота от  Българска Хранителна Банка

Българска хранителна банка (БХБ) е първата организация в страната, която събира, складира и раздава дарени хранителни продукти с кратък срок на годност, в съответствие с всички стандарти за безопасност на храните. С помощта на мрежа от партньорски организации в цялата страна храната се разпределя до десетки хиляди нуждаещи се. Една от най-добрите глобални идеи е създаването на организации за намаляване разхищението на храна и подпомагане на нуждаещите се хора.

По модел на всички работещи хранителни банки по света, по-голяма част от дейностите на БХБ се извършват от доброволно дарени труд и услуги на частни и корпоративни съмишленици. В знак на признателност към своите партньори, БХБ връчи 25 благодарствени грамоти.  

Евромаркет Кари отново бе сред отличените. Още през 2014 година компанията предостави безвъзмездно на БХБ палетна стелажна система и електрокар на преференциална цена. В началото на тази година Евромаркет Кари отново засвидетелства своята съпричастност към добрата кауза и доставя за БХБ стелажна система комплект с капацитет 72 палетни места (Вижте повече тук: Евромаркет Кари подкрепи Българска Хранителна Банка).

Събитието по връчването на отличията се проведе в галерия Nova art spacе, София.

Цанка Миланова, Изпълнителен директор на БХБ връчи грамотата на Николай Станчев, Изпълнителен директор на Евромаркет Кари. Николай Станчев увери екипа на фондацията, че Евромаркет Кари ще продължи да дава скромния си принос в борбата с разхищението на храна, подкрепяйки дейността на Българска Хранителна Банка.

Водещ на събитието беше актрисата Силвия Лулчева, която също получи грамота за своята съпричастност към Фондация БХБ.

На снимката от ляво на дясно: Илиан Йорданов, Маркетинг и набиране на средства в Българска Хранителна Банка, актрисата Силвия Лулчева и Николай Станчев, Изпълнителен директор на Евромаркет Кари.Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.