Новини

Евромаркет Кари Ви кани на Шоу в склада

13.06.2018 Евромаркет Кари Ви кани на Шоу в склада

Уважаеми дами и господа,

Евромаркет Кари има удоволствието да Ви покани на изложението Шоу в склада, което ще се проведе на 14 и 15 юни в cargo-partner iLogistics center София, ул. Подполковник Васил Златарев 44 А.

Щандът на Евромаркет Кари отново ще бъде един от най-атрактивните и посетителите ще могат да видят и тестват най-новите модели машини на нашите доставчици:

  • Ричтрак модел RRЕ160H, представител на новата R-серия на TOYOTA. Машината е с товароносимост 1600 кг, окомплектован с триплексна мачтова система с височина на повдигане 8500 мм и модификация за работа в стелажна система тип “DRIVE IN”
  • Триопорен електрокар TOYOTA, модел 8FBEK16T с товароподемност 1600 kg при център на тежестта 500 mm, окомплектован с дуплексна мачтова система с височина на повдигане 3300 mm 

Тази година новости предложи и доставчикът ни на подопочистваща техника – лидерът на европейския пазар, НАКО. На изложението Logimat в Щутгарт HAKO фокусът беше новият модел подопочистваща машина Scrubmaster B175R, който вече е на пазара.

  • Компактен и гъвкав, в комбинация с другите два нови модела Scrubmaster B75R и Scrubmaster B120R, В175R предоставя висока ергономичност, производителност и икономичност. С три налични работни ширини, оборудван с дискови или цилиндрични четки и значителната  работна площ - до 7,560 м2, Scrubmaster В175R може да се справи с всякакви задачи за почистване, дори при наклони до 15 %.

Вижте поканата тук: Покана от Евромаркет Кари за Шоу в склада

Моля, изпозвайте следния линк, за да се регистрирате за безплатен вход:

https://sklad.logistika.bg/bg/menu/170/Posetiteli

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.