Новини

Евромаркет на Винария 2018: Търсят се енергоефективни решения от топ производители

27.02.2018 Евромаркет на Винария 2018: Търсят се енергоефективни решения от топ производители

Енергоефективните решения на топ производители са предпочитаният избор на българския клиент. Това се затвърди от резултатите на "Евромаркет" на "Винария" 2018 - международното изложение за лозарство и винарство, което се проведе между 21 и 25 февруари в Пловдив. Посетителите на щандовете на "Евромаркет Компресорс" и "Евромаркет Кари" имаха възможност да разгледат редица експонати на световни производители - компресори на Gardner Denver, генератори на FG Wilson, мотокари, стакери и транспалетни колички на Toyota Material Handling, подопочистваща техника на HAKO, чилъри на MTA, стелажи, рампи и много други.

"Наблюдаваме дълготраен и постоянен интерес към световните лидери, на които сме представител - Gardner Denver и FG Wilson. Това е така, защото клиентите търсят гаранция за високото качество на продукта и сервизното му обслужване, каквато могат да получат само от топ производители със стабилен и надежден партньор като "Евромаркет", коментира Татяна Бечева, изпълнителен директор на "Евромаркет Компресорс" АД. "Търсят се енергоефективни решения, затова последните технологии на нашите партньори се възприемат много добре от българските клиенти. Такива са например новите предложения на Gardner Denver - иновативните спирални компресори EnviroAire S, които са без аналог в световен мащаб, безмаслените компресори Ultima, които са с изключително ниски разходи за енергия, както и смарт системата за управление на компресорни инсталации iConn, която за първи път представихме именно на "Винария" 2018", допълва още Татяна Бечева.

"Изминалото издание на "Винария" безспорно показа, че стакерите на Toyota са едни от най-предпочитаните ни продукти. Това е така, защото при избора на подемно-транспортна техника, клиентите се ръководят от няколко основни фактора - висока производителност, енергийна ефективност, безопасност и сервизно обслужване. Машините на Toyota отговарят много точно на тези изисквания", казва Николай Станчев, изпълнителен директор на "Евромаркет Кари" АД. "Сред експонатите, които се радваха на най-голям интерес по време на изложението, бяха стакерите от серията SWE, които са конструирани за приложения в затворени складови помещения, предлагат се с различна товароподемност и опции, възможност за избор на платформа за водача, програмиране на индивидуални режими и други", споделя още той.

Всички предложения на щандовете на "Евромаркет" на "Винария" 2018 бяха на специални за събитието цени. Разгледайте целия списък на експонатите и всички оферти тук.

Евромаркет Кари на Винария 2018  Евромаркет Компресорс на Винария 2018

Складовата техника на Toyota е сред предпочитаните продукти на Евромаркет  Смарт системата iConn от Gardner Denver

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.