Новини

"Евромаркет" подкрепи инициативата "Твоите 25 причини да избереш България"

02.03.2018 "Евромаркет" подкрепи инициативата "Твоите 25 причини да избереш България"

"Евромаркет" подкрепи инициативата на PwC България "Твоите 25 причини да избереш България" - кауза, целяща да насърчи млади таланти със стипендия, стаж в голяма компания и менторство. В рамките на няколко месеца българските студенти имаха възможност да кандитстват в конкурса с есе, в което да разкажат своите причини да останат или да се завърнат в страната.

В инициативата взеха участие близо 1300 младежи от 127 университета у нас и в чужбина. 25-те победители бяха обявени на 1 март на церемония в София Хотел Балкан, на която присъстваха български бизнес лидери, обществени лица и културни дейци, както и президентът на Република България Румен Радев, под чийто патронаж се провежда инициативата.

Президентът на Република България лично награди и поздрави победителите

"Не съм се излъгал, като виждам колко млади хора има тук, както и колко много представители на бизнеса и изкуството оказват своята подкрепа. Точно в момент, в който всички сме загрижени как да направим така, че младежите да останат в България. Това е една конкретна и ясна стъпка с голям обществен отзвук", коментира г-н Румен Радев, който лично награди и поздрави победителите в конкурса.

"Вие сте една от причините аз да остана в България", обърна се към 25-те победители в конкурса актьорът Георги Мамалев - един от културните дейци, подкрепили инициативата. По време на церемонията по награждаването той изнесе моноспектакъла "За доверието, таланта и още нещо...", подготвен специално за случая.

Актьорът Георги Мамалев поздрави победителите в конкурса

"Поздравяваме всички млади хора, които имаха смелостта и упоритостта да се включат в този конкурс", коментира Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на "Евромаркет", който уважи церемонията по награждаването. "С нетърпение очакваме да ги посрещнем като стажанти в "Евромаркет", допълни още той.

Научете повече за участието на "Евромаркет" в кампанията "Твоите 25 причини да избереш България" тук:

"Може да си талантлив, може да имаш идеи, но ако нямаш хъс да се пребориш за тях, времето ти ще бъде пропиляно" - интервю на Боряна Радева, главен мениджър на "Евромаркет груп" АД, пред "Капитал"

"Най-върховният стимул е да знаеш, че си полезен" - интервю на Боряна Радева пред сп. "Икономика"

"Πpeчĸитe пpeд paзвитиeтo ни cъщecтвyвaт eдинcтвeнo в нaшитe глaви" - интервю на Боряна Радева пред Money.bg

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.