Новини

"Евромаркет" с нови партньори и топ продукти на Българска строителна седмица

28.02.2018 "Евромаркет" с нови партньори и топ продукти на Българска строителна седмица

"Евромаркет" ще представи нови партньори и топ продукти по време на тазгодишното издание на Българска строителна седмица. Събитието, което се утвърди като едно от водещите изложения за иновации в строителството, ще се проведе между 7 и 10 март в Интер Експо Център, гр. София.

Предлаганите от нас машини, инструменти и консумативи можете да разгледате в зала 3, щанд C7. Вижте къде се намира щандът ни тук.

Нови в широкото портфолио на компанията са продуктите с марка TJEP Kyocera - крепежни инструменти, акумулаторни пистолети за връзване на арматура, акумулаторни и електрически ножици за арматура, пневматични пистолети за набиване на пирони, пистолети за пирони с газова клетка за набиване в различни материали (дърво, бетон, метал), както и всички необходими аксесоари за ефективно изпълнение на съответните дейности.

Сред новите партньори на "Евромаркет" е и производителят за бояджийска техника Airlessco. По време на Българска строителна седмица ще бъдат изложени електрическа система за безвъздушно пръскане на жилищни обекти SP380 и безвъздушната текстурна машина за промишлени обекти TS1750. Докато модел SP380 е предназначен за разпръскване на блажни бои и бои на водна основа, както и на 100% акрилни покрития, то TS1750 предлага възможност за използване на фугиращи смеси, еластомерни покрития, бързо съхнещи бои, смоли, епоксидни покрития, огнеупорни и хидрозащитни покрития, както и гипсови шпакловки. Повече за предимствата на тези машини можете да научите на щанда на "Евромаркет".

Сред изложените топ продукти безспорно ще бъдат тези на немския производител Putzmeister, който предлага една от най-пълните гами от машини за полагане на замазки, пръскане и транспортиране на шпакловки и мазилки, както и бутални бетон-помпи за транспортиране и шорткретиране. Използваните технологии и качеството на производство са в основата на избора на потребителите, а високата ефективност, ниските експлоатационни разходи и дългият експлоатационен живот на машините ги прави безусловен фаворит при повторна покупка. Те гарантират надеждност и изключителни резултати в довършителни дейности, като например нанасяне на сухи циментови разтвори, нанасяне и транспортиране на подови замаски, пясък и други строителни смеси, нанасяне на саморазлични замазки и др.

"Имаме много високи очаквания от Българска строителна седмица, тъй като впечатленията ни от миналогодишното издание са повече от положителни. Без съмнение изложението се утвърди като водещо, привлече голям брой клиенти и ни дава възможност да покажем най-доброто от продуктовата си гама", коментира Алексадър Колома, мениджър на бизнес направление "Инструменти" в "Евромаркет". "Според нас интересът към иновациите в строителния сектор ще продължи да расте, затова целта ни е да бъдем партньор на топ марки и да продължим да работим за модернизацията на българската индустрия", допълни още той.

На щанда на "Евромаркет" ще бъдат изложени още:

  • Професионални електроинструменти на световния лидер Bosch
  • Машини за заглаждане на бетон Fastverdini с двигатели KOHLER
  • Машини за рязане на тухли GÖLZ
  • Диамантено-пробивни машини GÖLZ
  • Фугорези Fastverdini с двигатели KOHLER
  • Бензинови генератори KOHLER SDMO - монофазни и трифазни.
  • Водни помпи KOHLER SDMO.
Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.