Новини

ЕВРОМАРКЕТ ГРУП С ЧЕТИРИ ЗЛАТНИ МЕДАЛА НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР

02.10.2008

IMG_9591.jpg

IMG_9565.jpg

IMG_9584.jpg

IMG_9575.jpg 

  Четири златни медала получи лидерът в бизнеса със строителна и индустриална техника Евромаркет Груп на Международния технически панаир в Пловдив. Отличията са за кулокран POTAIN MCT 88, представител на градската “City” гама, с компютърно управление, повдигащ товар от 1100 кг на върха на 52 метра височина; Телескопичен повдигач MANITOU 1840 A, достигащ работна височина от 20 метра, и товароподемност 1000 кг. при максимална височина. Платформата на телехендлера може да се разтяга от 2,25 до 4 метра.
  Третият медал на Евромаркет груп е за Тридековото мобилно сито за сортиране на инертни материали EXTEC  S-7, способно да произвежда четири продукта чрез три-площни сита. Използвайки технологията на двойното сито, устройството е най-големият модел от доказаните сита S на компанията, като е създадено за осъществяване на висока производителност, мобилност и експлоатационна гъвкавост.
  Друга машина, с която компанията спечели златен медал е Мултифункционалният складов манипулатор с тристранна обработка AISLE-MASTER . Той е универсален подемник, конструиран така, че да работи в много тесни складови коридори, давайки възможност за забележително редуциране на работните пространства, за сметка на складовата площ. Характерно за него е, че вилците му могат да се завъртат на 180°. По този начин може да се обслужват двустранно стелажи в тесни коридори – до 175 см, където по принцип влизат само рич-тракери. За разлика от тях, тази машина може да обработи до 20% повече товари. Височината на повдигане достига до 12,5 м, а товароподемонстта е от 1,5 т до 2,5 т.
  С обща площ от над 3600 кв. м. Евромаркет Груп е най-големият изложител на 64-тия Международен технически панаир. На щандовете на компанията са изложени над 100 строителни машини на стойност над 20.млн. лв., сред които багери и товарачи Hyundai, Hidromek, челни товарачи GEHL, телескопични повдигачи Manitou, бетоновози и бетон-помпи Cifa,  валяци Ammann, мотокари Mitsubishi, каналокопатели Vermeer, трошачно-пресевни инсталации и др.

IMG_9352.JPG

IMG_9391.jpg

IMG_9393.jpg

IMG_9430.jpg

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.