Новини

Евромаркет Кари на Седмата логистична бизнес конференция

31.10.2019 Евромаркет Кари на Седмата логистична бизнес конференция

На 29 октомври 2019 година в София Ивент Център се проведе седмата Логистична бизнес конференция с тема „Веригата на доставки: Технологии и хора“.

Евромаркет Кари отново получи специална покана и участва с щанд и представители на фирмата.

Форумът бе открит от Снежина Баджева, управител на Българска Транспортна Преса. Тя изрази надежда, че много от идеите, които ще бъдат споделени на събитието, ще бъдат приложени в практиката на българските компании.
Приветствие към аудиторията отправи зам.-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Андреана Атанасова. „Тук съм, за да видим доколко държавата може да помогне на Вашия бизнес - с тези думи се обърна тя към участниците. - Отговорност на държавата е да осигури инфраструктурата и сигурността на транспортните потоци. А също и да създаде възможност за развитие на технологиите, които помагат на бизнеса.“

Лекции представиха мениджъри и експерти от водещи компании, известни със своето визионерско мислене.

Акцентът тази година беше поставен върху новите технологии, които променят света на логистиката и хората, които ще ги управляват.
Основните теми на конференцията бяха:

  • Пътят на доставките: Безгранична креативност
  • Стратегии, сигурност и сътрудничество във веригата на доставките
  • Електронната търговия и веригата на доставките
  • Бизнес решения за управление на склада, парите и хората

Успешната верига на доставки се нуждае от компетентни експерти, които имат идеи и решения за години напред. Модерната логистика отдавна не е само обмен на стоки и информация. На щанда на Евромаркет Кари бяха представени цялостните и индивидуални решения, които компанията предлага за склада – от почистваща техника през оптимизиране на складовото пространство посредством стелажни системи, до подемно-транспортни машини и рампи за товаро-разтоварни дейности. Целта ни е да предлагаме на клиентите комплексни решения за техните лигистични и складови бази.

Вижте още снимки от участието на Евромаркет Кари на Седмата Логистична бизнес конференция:

Вижте повече за продуктовата гама и комплексните решения, предлагани от Евромаркет Кари, тук: Подемно-транспортна и складова техника

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.