Новини

Евромаркет с оборудване на Световното по гребане в Пловдив

12.09.2018 Евромаркет с оборудване на Световното по гребане в Пловдив

Пловдив е домакин на Световното първенство по гребане за мъже и жени. То започна на 9-ти и ще продължи до 16-ти септември в гребната база в града.

В приготовленията за състезанието, организаторите се довериха на Евромаркет. Като гарантирана сигурност за провеждане на първенството, те избраха дизелов генератор Aksa APD 125A за осигуряване при необходимост на аварийно електрозахранване.

Системата за генериране на енергия осигурява оптимална производителност и готовност за стационарен режим на захранване. Дизеловият генератор се характеризира с водно охлаждащ дизелов двигател, радиатор с механичен вентилатор, електрически стартер и зареждащ алтернатор. Сред предимствата на генератора са също стартов акумулатор, отоплител на охладителната система на двигателя, шумозаглушаващ и водозащитен кожух.

Това е едно от най-очакваните за годината спортни събития, на което Евромаркет има удоволствието да предостави оборудване. Не пропускайте да срещнете едни от най-добрите гребци в света, като посетите събитието!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.