Новини

"ГАП-07" - поредният горд собственик на хибриден багер Komatsu

10.10.2017 "ГАП-07" - поредният горд собственик на хибриден багер Komatsu

"Избрахме Komatsu поради три причини. Първо, много ни помогна в избора това, че през май посетихме завода в Нюкасъл по покана на Евромаркет и видяхме как се прави машината на живо. Много ни хареса начинът на изработка и се убедихме, че всички компоненти се правят на едно място, което говори много за качеството на машините. Втората причина е, че ни дадоха да пробваме машината и имахме възможността лично да се убедим в предимствата ѝ, преди да я купим. Третата причина е референцията на компания като Евромаркет".

Така Петър Стоянов, управител на "Гап-07" ЕООД, обяснява причините да избере 23-тонен хибриден багер Komatsu пред списание "Строителна техника". Фирмата има над 10 години опит в изграждането на обществени, енергийни, жилищни и инфраструктурни обекти.

"С оглед на работата, която сме извършили до момента с машината, мисля, че нашият хибрид е предназначен за тежка работа, за големи изкопи и големи обекти, въпреки че е по-малкият модел - от 23 тона. Предвид натоварването му 100%, разходът му е уникален", допълва поредният горд собственик на хибрид.

Колко харчи хибридът на "Гап-07"? Вижте в пълния текст на интервюто тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.