Новини

Хибриден багер Komatsu във "Венков Инженеринг" ООД

14.12.2017 Хибриден багер Komatsu във "Венков Инженеринг" ООД

"Хибридният багер Komatsu е забележително отклонение от фирмената ни политика, той няма нищо общо с другите ни багери, защото разполага с технология, която те не притежават". Това разказва Ервин Арунов, ръководител транспорт във "Венков инженеринг" ООД, в новия брой на списание "Строителна техника". Фирмата е с основна дейност вертикални планировки, изкопни работи, разрушителни дейности, планиране и прокарване на канализация. Известна е с количеството и качеството си на работа. Отскоро на обектите на "Венков инженеринг" работи хибриден багери Komatsu HB215LC, който изпъква сред иначе унифицирания машинен парк на компанията.

"Първоначално бяхме много скептично настроени, защото следваме политиката, че машините, с които работим, трябва да са унифицирани, за да бъдем максимално производителни – и към клиентите, и по отношение на обслужвания и ремонт при необходимост. Залагаме на една марка, една модификация. Доверихме се на Евромаркет и днес не съжаляваме - хибридът е без съмнение по-икономичен и надежден", споделя още Ервин Арунов, като уточнява, че натоварването на машината е на 110%.

За да научите повече, прочетете цялото интервю тук.

Komatsu Hybrid за Венков Инженеринг  Komatsu Hybrid за Венков Инженеринг

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.