Новини

Индустриални водоструйки Kränzle с оценка "Отличен" от ETM Testmagazin

18.05.2020 Индустриални водоструйки Kränzle с оценка "Отличен" от ETM Testmagazin

Два модела индустриални водоструйки Kränzle демонстрираха отлични показатели при тест за качество от ETM Testmagazin - една от най-надеждните и авторитетни независими организации за тестване и контрол на качеството в Германия. Това са машините от серия X – модели X A15 TST и X A17 TST, отличени съответно с 94.3% и 95.1% при тестване за безупречни резултати при почистване и качество на изработката.

И двата модела се отличават с изключителна ефективност при работа, надеждност и здравина, като всеки един от тях има своите характерни предимства – X A15 TST със своя бавнооборотен мотор с 1400 rpm (за дълъг експлоатационен живот и тиха работа) и X A17 TST със своята висока производителност (по-високо налягане 150 bar и дебит 540 l/h).

Индустриални водоструйки Kraenzle Индустриални водоструйки Kraenzle

Снабдени са с редица удобни функции, като система за бърза смяна Kränzle Quick Change-Click, система Total-Stop за по-дълъг живот на уплътненията и по-икономична работа, система за практично закрепване на аксесоарите, регулатор на налягането и други. Машините са проектирани със собствени отделения за съхранение на дюзи, струйници и пистолети.

Вижте повече за тях тук или в следващите видеа:

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.