Новини

Lean логистиката на TOYOTA - статия на списание Логистика

14.03.2018 Lean логистиката на TOYOTA - статия на списание Логистика

Toyota Material Handling, чийто официален представител за България е Евромаркет Кари, ще представи за поредна година иновации и най-новите си разработки на световното изложение СеМАТ 2018 (23-27 април, Хановер - Германия).

"В съвременния свят има силен фокус върху логистиката и възможностите, които свежото мислене и новите технологии могат да донесат за максимално увеличаване на добавената стойност и конкурентните предимства. Скоростта на доставката, надеждността и проследимостта са ключови фактори, които могат да повишат конкурентоспособността на бизнеса.

Под мотото THINK : LIKE : TOYOTA (мисли: като: Toyota) ще премине участието на Toyota Material Handling на CeMAT 2018.

На CeMAT 2018 Toyota ще представи серия нови разработки в складовата техника, включително как последователно въвежда автоматизация на логистиката в собствените си заводи чрез пълна гама автоматизирани складови машини. Компанията заема водеща позиция в бизнеса с автоматизирани решения, като има над 30-годишен опит в него."

Цялата статия можете да видите тук: Lean логистиката на TOYOTA

или в новия, 2-ри брой на списание Логистика.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.