Новини

LVD представя нови модели хидравлични абканти ToolCell Plus

04.08.2017 LVD представя нови модели хидравлични абканти ToolCell Plus

LVD разширява серията си хидравлични абканти ToolCell с моделите ToolCell 220/30 Plus и ToolCell 220/40 Plus. Новите машини могат да работят с дължини на огъване от 3 и 4 m, имат сила на огъване 220 kN и могат да използват по-високи инструменти за огъване на детайли с по-високи страни. Техният стандартен светъл отвор от 570 mm с ход на горната греда 300 mm (с възможност за допълнително подобряване съответно до 670 mm и 400 mm) позволява широк обхват на огъване на детайлите - както на такива с проста форма, така и със сложна геометрия.

Хидравлични абканти от серията ToolCell са снабдени с интегрирана система за смяна на горните и долните инструменти и с инструментален магазин, предлагащ адаптивни конфигурации от инструменти за всеки тип обработка. Благодарение на това машината автоматично избира и позиционира необходимия инструмент според зададената програма и елиминира нуждата от ръчното му позициониране.

Нови модели хидравлични абканти LVD ToolCell

Точността по време на огъване се гарантира от патентованата от LVD лазерна система Easy-Form за измерване и мониторинг на ъгъла по време на огъване, която е стандартна за моделите от цялата серия. Easy-Form използва двойна лазерна камера, монтирана от едната и другата страна на комплекта инструменти. Системата наблюдава ъгъла на огъване в реално време и предава информацията от измерването към CNC управлението, което променя настройките, за да подобри ъгъла на огъване. Машината се адаптира към вида на материала и дебелината на листа, относителната деформация и посоката на зърното, като автоматично компенсира всички промени. Процесът на огъване остава непрекъснат, без да се губи производствено време. В резултат се осигурява висока точност, повтаряемост и постоянни резултати от първия детайл.

Система за контрол LVD Touch-B

Всички модели хидравлични абканти от серията ToolCell са напълно адаптирани към концепцията Industry 4.0* благодарение на своята система за контрол от последно поколение - LVD TOUCH-B, която разполага с интуитивни графични икони за управление за всички параметри на машина. Системата е свързана с централната база данни CADMAN®, което прави възможно пренос на информация от системите за управление. Комуникацията с управлението, планирането на производството, изчисляването на разходите и други външни софтуерни модули се обработва чрез стандартизиран отворен интерфейс. В резултат се гарантира бърза и ефективна работа.

Разгледайте всички модели от серията ToolCell тук.

*Industry 4.0 е глобален тренд за развитие на индустрията, който означава преход от конвенционално производство към смарт производство. Това включва дигитализация и автоматизация на производствените процеси чрез интернет, облачни технологии, изкуствен интелект и киберфизични системи (cyber-physical system – система, в която са свързани информационни, софтуерни компоненти с механични и електронни части, които комуникират посредством инфраструктура за предаване на данни, като например интернет).

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.