Новини

Manitou Group получи отличие от конкурса Intermat Innovation Awards

30.01.2018 Manitou Group получи отличие от конкурса Intermat Innovation Awards

Manitou Group, световен лидер в производството на телескопични повдигачи и дългогодишен партньор на "Евромаркет", бе отличен в конкурса Intermat Innovation Awards. Наградата е в категория "Компоненти и приспособления" и се присъжда заради иновативната система за измерване на натоварването на стабилизаторите при новите модели ротиращи телехендлери MRT 2470 и MRT 3050. Благодарение на нея операторът може да следи степента на разгръщане на стабилизаторите и натоварването върху тях на таблото за управление, а системата автоматично коригира товароподемността на машината.

"Стремим се постоянно да оптимизираме работата на нашите клиенти. Благодарение на новата система, която разработихме и патентовахме, операторите на телехендлери Manitou могат да работят по-ефективно, по-прецизно и по-безопасно. Наградата, която получихме за нея, ни прави горди не само защото е присъдена от най-добрите експерти в строителството и инфраструктурата, но и защото е признание и оценка за изследователската и развойна дейност, върху която акцентираме през последните няколко години", коментира Арнауд Бойер, мениджър маркетинг и разработване на продукти в Manitou Group.

Припомняме, че новите модели ротиращи телехендлери MRT 2470 и MRT 3050 бяха представени през юни 2017 г., като още тогава предизвикаха голям интерес. Освен с иновативната си система за измерване на натоварването на стабилизаторите, машините са снабдени със система E-RECO за разпознаване на прикачните съоръжения, която позволява на машината да предлага подходяща по параметри програма за работа.

Прочетете повече за предимствата им тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.