Новини

"Метал Груп Елит 2006" ООД се довери на Doosan Machine Tools

24.07.2017 "Метал Груп Елит 2006" ООД се довери на Doosan Machine Tools

„Метал Груп Елит 2006” ООД - утвърден доставчик на метали и метални изделия в машиностроителния и металообработващия сектор, се довери на Евромаркет Метал за доставката на хоризонтален струг Doosan Lynx 2100A.

Машината е модел от ново поколение, проектиран на базата на успешните серии Lynx 220 и Lynx 300. Освен отлични възможности за струговане, Doosan Lynx 2100A предлага още допълнителни функции и редица подобрения. Отличава се с най-голяма работна зона спрямо други ЦПУ машини от същия клас. Моделът е снабден със:

  • Система за автоматично измерване на инструмента
  • Система за следене натоварването на инструмента
  • Система за диалогово автоматично програмиране
  • Значително намалени нива на шум и вибрации за повече точност и прецизност
  • Задно седло от хидравличен тип със CNC управление (програмируемо), позволяващо позициониране и настройка чрез операционния панел на машината. Специализирано меню намалява времето за настройка с до 50%

Сред останалите предимства на Doosan Lynx 2100A са още нов EOP (Easy Operation Package), бързи бутони за максимално удобство на оператора, револверна глава с 12 станции и със сервозадвижване за бързо и точно позициониране и смяна на инструментите и ролкови линейни направляващи по ходове X и Z.

Научете повече за Doosan Lynx 2100A тук или в следващото видео:

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.