Новини

Награда „Best of the Best” за Е-серията ричтраци на TOYOTA

16.04.2018 Награда „Best of the Best” за Е-серията ричтраци на TOYOTA

Ричтракът Toyota BT Reflex E-серия, проектиран и произведен от Toyota Material Handling Europe (TMHE), получи топ отличието в конкурса Red Dot: „Best of the Best”.
Групата експерти награждава с международно признатия знак за качество Red Dot само най-добрите продукти в дадена категория.

BT Reflex E-серия е единственият в света ричтрак с накланяща се кабина и осигурява изключително високо качество на обработка на товари от момента на пускането си в експлоатация. Проектирана за работа във височина, уникалната накланяща се кабина и прозрачния покрив, както и дизайнът на мачтата, осигуряват отлична видимост към товара по всяко време от работния процес. Тя е предназначена да намали натоварването на водача при повтарящи се операции на по-големи височини.

"Докато проектирахме BT Reflex E-серия, имахме предвид, че не става въпрос за машината, а за човешкото измерение, поставянето на човека в центъра на дизайна", казва Magnus Oliveira Andersson, Главен дизайнер на TMHE.

Оценявайки модела на TOYOTA, журито стига до заключението: "Ричтраците BT Reflex E-серия впечатляват с хармоничен дизайн, в който всички детайли се допълват перфектно. Въз основа на добре обмислена функционалност, тази машина гарантира работен резултат от най-висок стандарт, дори при приложения на голяма височина. Разработена с остър концептуален фокус върху своите потребители, ергономичността на ричтрака предлага високо ниво на комфорт за водача, което води до изключителна производителност. "

"Спечелването на Red Dot: : „Best of the Best” е признание за отлично дизайнерско изпълнение. Награденият модел ричтраци се характеризира с иновативна симбиоза на естетика и функционалност. Фактът, че много малък брой продукти от кандидатствалите проекти са получили най-доброто отличие, е доказателство за строгостта на критериите за оценка в конкурса. Искрено поздравявам наградените за успеха им", казва проф. Д-р Peter Zec, основател и главен изпълнителен директор на наградата Red Dot.

Вижте повече за ричтраците Toyota BT Reflex E-series, тук: Ричтраци с товароподемност 1.4 - 2.5 т

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.