Новини

Евромаркет Ви кани на Деня на отворените врати на POTAIN!

04.09.2018 Евромаркет Ви кани на Деня на отворените врати на POTAIN!

Уважаеми клиенти,

Най-голямата българска компания за строителна и индустриална техника – Евромаркет Груп за поредна година организира Ден на отворените врати. На тазгодишното издание на събитието ще бъдат демонстрирани самоиздигащите се кулокранове POTAIN. Те се характеризират с високо качество, иновативни конструкторски решения и отлично сервизно обслужване.

Денят на отворените врати ще се проведе на 18-ти семптември от 09:30 ч. на територията на Корпоративен-сервизен център Евромаркет. По време на събитието ще бъдат изложени кулокрановете POTAIN Hup 32-27, който през 2016г. спечели златен медал на Международния технически панаир в Пловдив и POTAIN Igo T 85A.

POTAIN Hup 32-27

Самоиздигащите се кулокранове се отличават с иновативна технология на движението за сгъване и разгъване в лимитирани пространства, лесно смарт управление, компактен дизайн и възможност за контрол. Благодарение на иновативната си технология, предлагаща множество конфигурации, кулокрановете притежават изключителна гъвкавост. Те са 100% ефективни при работа с големи височини. Бързият монтаж, демонтаж и транспорт превръщат самоиздигащите се кулокранове в най-доброто решение за строителни площадки с кратки срокове на изпълнение.

POTAIN Igo T 85A

За да бъдете свидетели на тези технологични постижения, заповядайте на събитието!

Свържете се с нас, за да получите повече информация за събитието.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.