Новини

Първата smart складова машина от производствената линия на TOYOTA

11.12.2018 Първата smart складова машина от производствената линия на TOYOTA

Като официален представител на Toyota Material Handling Europe, Евромаркет Кари има удоволствието да Ви съобщи за първата интелигентна складова машина, излязла от производствената линия на завода на Toyota в Швеция.

Президентът на Toyota Material Hndling Europe – Матиас Фишър, имаше честта да извърши окончателна проверка на тази машина. Това е първата от многото складови подемно-транспортни повдигачи Toyota, които ще бъдат оборудвани с телематика стандартно по време на производството. Складовите машини, които са поръчани след октомври 2018 година, ще се доставят с интегрирана телематика. Toyota поема водещата роля в тази индустрия с пускането в производство на smart машини като стандарт. Toyota предлага на клиентите както машините така и инструментите за осъществяване на „lean” логистика (отстраняване на излишните операции в логистичната дейност). Инсталирането на телематичния хардуер като стандарт позволява лесен достъп до всички данни от момента на производство на подемно-транспортното средство. По този начин клиентите могат  да получат достъп и да анализират данните от своите интелигентни машини, за да разбират и подобряват операциите си.

Матиас Фишър – Президент на Toyota Material Handling Europe, с първата smart складова машина, излязла от производствената линия на завода в Швеция

Знаете ли колко точно време машините оперират в склада? Или колко време на престой имат при извършване на ежедневните дейности? Може ли да има решение за оптимизиране на интервалите на обслужване и намаляване на общите разходи? Да, сега има лесен начин да наблюдавате и контролирате операциите, което Ви позволява да подобрите ефективността, производителността и безопасността във Вашата дейност.

Стандартно, smart машините Toyota Ви дават общ преглед на работните часове, експлоатацията, сервизирането и отдаването под наем, както и възможността да направите мобилна заявка за сервизна услуга. За да контролирате операциите си, можете да имате лесен преглед на списък с Вашите машини. Можете, също така, да проследите работата на машината в моточасове, за да планирате точното време за техническо обслужване като елиминирате излишните разходи от отсъствието на машината. За максимално време на експлоатация на Вашето оборудване, има лесен начин да се свържете със сервизния екип чрез мобилно приложение.

Какви са ползите за Вас:

  • Преглед на списъка с машини Ще имате достъп до уеб портал и преглед на всички smart машини на място. Вижте моточасовете, броя на машините, данните за сервизните и договорите за наем.
  • Експлоатация на машините Проследявайте работните часове и настройвате интервалите за поддръжка, за да осигурите по-дълъг жизнен цикъл на подемно-транспортното средство.
  • Заявка за сервизна услуга Свържете се със сервизния екип чрез уеб портала или мобилно приложение като изпратите снимка и / или съобщение.
  • I_Site управление на машинния парк С едно кликване можете да активирате Toyota I_Site софтуера, за да наблюдавате машините и операторите, и да подобрявате каквото и когато е необходимо.

Как обновяването с I_Site ще бъде от полза за Вашата дейност?

Smart машините  могат лесно да бъдат свързани с I_Sit - систематата за управление на машинния парк от Toyota. С един клик технологията може да бъде активирана, което ви позволява да наблюдавате операциите си и да използвате тези данни, за да откривате и решавате проблеми. I_Site Ви предлага подробни доклади, за да вземате правилните решения и да правите подобрения в използването на машините, да следите кои оператори са лицензирани, за кои типове подемно-транспортна техника, както и да планирате интервалите на обслужване.

Как smart машините днес подготвят бизнеса Ви за в бъдеще?

Към днешна дата smart повдигачите ще Ви помогнат да осигурите бъдещето на вашите логистични операции. Чрез събирането и анализирането на данните, ще можете непрекъснато да оптимизирате различни области във Вашия бизнес като например безопасност, производителност и т.н. Ще можете да удължите жизнения цикъл на оборудването си и да оптимизирате количеството машини през определени периоди от годината. Също така ще се радвате на алтернативни търговски предложения, които отговарят на Вашите индивидуални бизнес нужди като наем на машина, платена на час и дори предвидимо обслужване, за да се избегне прекъсване на работата в бъдеще.

Как smart машините допринасят за оптимизиране на дейността?

В свят, в който всичко е свързано, интелигентните подемно-транпортни средства Ви осигуряват точната информация, за да сте сигурни, че имате пълен контрол и можете да подобрите ефективността на работата си. Ще можете да измервате и подобрявате, дори да предприемате действия от разстояние, независимо дали сте клиент с една машина или имате голям парк от високоповдигачи в различни места по света. Резултатът? “Lean” операции с изключителна оптимизация и нулева загуба на енергия, време и пространство.


   

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.