Новини

По-интелигентната обработка на товари с „lean” автоматизирани машини от TOYOTA

13.12.2017 По-интелигентната обработка на товари с „lean” автоматизирани машини от TOYOTA

TOYOTA представя на европейския пазар нова, разширена гама автоматизирани складови машини.

Цялата гама се поддържа от философията lean на TOYOTA (премахване на всички излишни процеси, които не добавят стойност към продукта) и е проектирана да автоматизира повтарящи се операции при обработка на палетизирани товари. Тя предлага ново измерение на производителността, като предоставя решения за поетапен подход или цялостно преобразуване на системата за обработка на товари.

Вижте видео:

Новата серия Autopilots включва електрически палетни колички (LAE250), стакери (SAE160), ричтраци (RAE160-250), ордер-пикъри (OAE120CB) и тежкотоварни влекачи (TAE500), покриващи всички обичайни приложения: транспортиране на палетизирани товари, блоково складиране, складове от най-високо ниво, транспортиране чрез теглене на товари.

Тежкотоварни влекачи (TAE500)

Автоматизацията оптимизира потока от стоки, като същевременно намалява повредите, времето за операциите и разходите. Работниците са на разположение да се справят с по-сложни задачи, вместо с повтарящи се процеси. Освен това автоматизираната обработка на палетизирани товари изисква по-малко поддръжка и енергия и допринася за производителността и безопасността, като се достига възвръщаемост на инвестициите в рамките на обикновено 2 години.

Стакери (SAE160)

Прецизна  навигация

Машините Autopilot от TOYOTA използват две изключително прецизни и адаптивни навигационни технологии: рефлектори (или естествена навигация) или комбинирана като двойна навигация. Последната позволява на машините да превключват между използването на рефлектори за една област и използването на складовата среда като референция за друго място за опериране.

Ричтраци (RAE160-250)

Безопасна и прецизна обработка на палетизирани товари

Autopilots са програмирани да изпълняват безопасно всички задачи и да работят успоредно с операторите, които извършват ръчни операции. Вградените скенери за безопасност и откриване на препятствия предотвратяват сблъсъци, като съответно реагират на препятствията, пресичащи пътя на машините. Сензорите за натоварване и камерите за визуализация допълнително осигуряват прецизно и безопасно боравене с товара.

Интелигентна комуникация

Всички Autopilots се контролират от ръководител поръчки, програмиран от TOYOTA. Този софтуер работи като самостоятелен или като комуникационен с производствената система и системата за складово управление. Ръководителят поръчки следи складирането на стоки, поръчки, трафик и поток стоки благодарение на интелигентна система за контрол на машинния парк и интегрирането с ERP / WMS системи.

Интелигентно зареждане

Autopilots могат да бъдат оборудвани с литиево-йонни батерии, които са с до 30% по-енергоефективни, като в същото време намаляват вредните емисии. С възможността за автоматично зареждане машините могат бързо да се зареждат между задачите, без да са необходими персонал или зареждащи помещения, което ги прави напълно автоматизирани.

Гамата Autopilots е базирана на доказалите се в индустрията складови машини TOYOTA и се поддържа изцяло от сервизната мрежа на Toyota Material Handling Europe. За да се осигури максимална възвращаемост на инвестициите, са включени професионални услуги, вариращи от поддръжка на системата, промяна на обработката на заявки, до профилактична поддръжка.

За допълнителни въпроси обадете ни се или ни пишете:

Тел. 02 / 9767301, E-mail: karry@euromarket.bg

Вижте още за подемно-транспортната и складова техника TOYOTA, предлагана от Евромаркет Кари, тук: ПОДЕМНО-ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.