Новини

Почистващи машини НАКО за верига магазини BulMag

26.07.2017 Почистващи машини НАКО за верига магазини BulMag

Фирма Трънчев ООД е собственик на българската верига супермаркети BulMag.
До момента веригата има 17 обекта в Шумен, Варна, Търговище и Дулово. Фокус в магазините на BulMag са свежите и пресни стоки като месо, плодове и зеленчуци, готвени ястия и сладкарски изделия. Веригата разполага със собствена транжорна, в която се транжира българско, качествено месо за всички обекти.

За поддържане на перфектна чистота в своите обекти фирма Трънчев за пореден път се довери на Евромаркет Кари и закупи почистваща машина НAKO, модел Scrubmaster B70CL DTC.


Машината е без аналог на пазара с бързозареждащи се батерии и Hako-AntiBac® антибактериално покритие в резервоарите. Отличава се със здравина, отлична видимост, изключителна маневреност и лесно управление.
Компанията вече разполага с три други модела на НАКО – Scrubmaster B45CL – 2 броя и Scrubmaster B30.

Ръчноводимите подопочистващи машини HAKO, модел Scrubmaster В70DTC са оптималните машини за бързо и икономично мокро почистване на подови настилки на закрито със среден и голям размер.

HAKO разработи новия модел Scrubmaster B70CL DTC с бързозареждащи се батерии. Те позволяват работно време от 70  минути с опция междинно зареждане в рамките на 20-25 минути. Така с машината може да се работи практически непрекъснато през целия ден. За цялостно зареждане на батериите са необходими само около 80-90 минути. До моментa това е продукт без аналог на пазара - батериите не губят капацитет от честите зареждания, машината е с голяма продуктивност и изключително маневрена, спестява време и излишни разходи.

HAKO е и първият (и засега единствен) производител, който въведе антибактериална система в подопочистващите машини.
Модел Scrubmaster B70CL е с Hako-AntiBac® антибактериално покритие от сребърни йони в резервоарите (възпрепятства развитието  на микроорганизми и дезинфекцира резервоарите  за чиста и мръсна вода), което повишава значително нивото на чистота и намалява оперативните разходи.

Машината е изключително подходяща за обекти, в които повишената хигиена е от много голямо значение като клиники, училища, супермаркети, производствени помещения и складове на хранително-вкусовата промишленост.

Вижте повече за почистващите машини НАКО, предлагани от Евромаркет Кари тук: Подопочистващи машини НАКО

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.