Новини

Пореден мащабен проект реализираха съвместно Евромаркет Кари и Ариете Логистикс

07.08.2019 Пореден мащабен проект реализираха съвместно Евромаркет Кари и Ариете Логистикс

Евромаркет Кари достави стелажна система и подемно-транспортни машини TOYOTA за новите производствени сгради на своя дългогодишен партньор Ариете Логистикс. Ариете не за първи път се доверява на Евромаркет Кари за оборудване на складовите си бази (вижте тук:  Комплексни решения за Ариете Логистикс).

Ариете Логистикс е част от международната Ариете Груп и от шест години се развива успешно в областта на автомобилната индустрия и логистиката. Новите производствени сгради на Ариете се разпростират на площ от 5000 кв.м. Компанията е закупила общо 82 000 кв.м. площ през миналата година, като халетата ще бъдат застроени на три етапа, а общият брой на осигурените работни места ще е 1000 души. За този мащабен проект Ариете отново избра комплексните решения, предлагани от Евромаркет Кари.

За новата база на компанията Евромаркет Кари достави стелажна система тип CONVENTIONAL за палетизирани товари с директен достъп до всеки палет, произведени от Mecalux, Испания. Проектантите от Евромаркет Кари изготвиха специален проект на стелажна  система с 4+1 нива за стифиране на европалети с размер 1200х800 мм и тегло 1000 кг. Капацитетът на системата е 2266 палетни места или 2266 тона. Стелажната система е земетръсоустойчива и с общо тегло 95 042 кг. Изчислена е за устойчивост на земетресения от 9-та степен. За целта производителят Mecalux, който е лидер в областта, разработи и произведе специален профил с необходимите статични и динамични характеристики на натоварване. С  предложената стелажна  система  клиентът  има  възможност  за  складиране  на  повече  стока  на единица площ, подобряване на работните процеси в склада, възможност за развитие на своя бизнес.

Доставената подемно-транспортната техника TOYOTA за Ариете включва различни типове и модели машини. Представяме Ви някои от тях:

Машините за тристранна обработка на Toyota са високоефективни решения за оптимизация на складови пространства. Доставените за клиента модели са с  максимална товароподемност 1000 kg,  окомплектовани са  с дуплексна  мачтова  система  с  височина  на  повдигане на платформата 5540 mm,  модификация  за  индуктивно  водене, модификация за странично вадене на батерията с вилици на друга  машина  тип  „Fork  Pockets”,  гелова батерия 80V/420Ah, допълнителна гелова батерия 80V/,  зарядно устройство и табла за смянана батерията.

Предназначени да обслужват ниско-, средно- и високо ниво на складиране, ордер пикърите на TOYOTA предлагат изключителна безопасност и комфорт в своя клас.  Машините, доставени за Ариете са с товароподемност 1000 kg, работна височина на оператора 7700 mm, широчина на шасито 1250 mm, модификация за индуктивно водене, гелова батерия 48V/560Ah,  допълнителна гелова батерия 8V/560Ah, зарядно устройство и табла за смяна на батерията.

Доставените за клиента ричтраци са с товароподемност 1400 kg,  мачта – триплекс с височина на повдигане 6300 mm, интегриран виличен изравнител, гелова батерия 48V/560Ah, модификация за бърза смяна на батерията, допълнителна гелова батерия 48V/560Ah, зарядно устройство и табла за смяна на батерията.

Моделът е подходящ за работа върху неравни подове и при обработка на двойни товари. Стакерите от SPE серията на TOYOTA са изключително компактни и позволяват да се достигнат всички зони на складовото пространство. Отличават се с идеална стабилност при повдигане и транспортиране на товарите.
Доставените за Ариете стакери са с сновна товароподемност 1400 kg, дуплексна мачтова система с височина на повдигане 2350 mm, гелова батерия 24V/213Ah, модификация за бърза смяна на батерията, допълнителна гелова батерия 24V/213Ah, зарядно устройство, платформа за водача, странични предпазители и табла за смяна на батерията.

Повече за комплексните решения, предлагани от Евромаркет Кари, можете да разгледате тук: Подемно-транспортна и складова техника

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.