Новини

Посетете щандовете на Евромаркет на изложението MachTech&InnoTech 2018

28.03.2018 Посетете щандовете на Евромаркет на изложението MachTech&InnoTech 2018

С два щанда и общо над 150 кв. м. площ с индустриална техника Евромаркет ще посреща гостите си на изложението MachTech&InnoTech 2018. Акценти сред експонатите на компанията са заваръчен робот с лазерен скенер, стругови центри с ЦПУ, измервателна техника, инструменти за асемблиране и индустриално обзавеждане.

Събитието ще се проведе между 26 и 29 март в Интер Експо Център, София. Можете да посетите изложението безплатно, като се регистрирате онлайн до 23:59 часа на 25 март, или ако представите на входа разпечатана и попълнена покана от Евромаркет, която можете да свалите от тук. Нашите търговски специалисти ще Ви очакват в зала 2 на щанд C3 (роботизирани заваръчни системи, металорежеща и измервателна  техника) и на щанд C1 (инструменти за асемблиране и индустриално обзавеждане). Вижте къде се намират щандовете на картата.

Сред най-интересните експонати на щанд C3 ще бъде заваръчният робот от Panasonic. Той е снабден с лазерен сензор за откриване на детайли и проверка на тяхното позициониране, а софтуерът му позволява наблюдение на данните при заваряване и управление на производството от дистанция с цел избягване на застой. Концепцията на производителя "Всичко в едно" пък елиминира нуждата от допълнителен интерфейс и компоненти - системата включва контролер, софтуер, токоизточник и телоподаващ механизъм със сервозадвижване, като комуникацията между компонетите е с 250 пъти по-бърза от тази на конвенционална система.

За трета поредна година експонати на щанда на Евромаркет (щанд C3) ще бъдат струговите центри с ЦПУ на Doosan Machine Tools. На тазгодишното издание на изложението ще можете да видите два модела - Lynx 2100LMA и Puma 3100XLY. Отличителни за хоризонталния струг от серия Lynx са бързината и точността на позициониране и смяна на инструментите, позволяващи по-висока скорост на обработка на детайлите. Позиционирането и настройката се извършват с 50% по-бързо спрямо предходни модели благодарение на специализирания софтуер на операционния панел. Освен отлични възможности за струговане Lynx 2100LMA предлага и допълнителни фрезови функции.

Другата машина - Puma 3100XLY - е предназначена за прецизна обработка големи и сложни детайли и също както предходния модел предлага едновременно функции на струговане и фрезоване. Стабилната структура на този хоризонтален CNC струг значително редуцира влиянието от вибрации и температура и осигурява по-висока производителност.

На щанд C3 в зала 2 можете да видите още богат асортимент от измервателна техника, включително високомери, твърдомери, уреди за измерване на грапавост, кръглост и контури от японския производител Mitutoyo, както и портативни координатни измервателни машини с швейцарска точност от Faro. Сред най-интересните експонати е трикоординатната измервателна машина KoGaMe от Mitutoyo, която е подходяща за измерване на малки детайли директно върху поточната линия. Отличава се с компактни размери, висока скорост и точност. Може да се използва като самостоятелна измервателна машина или като интегрирано средство за контрол на поточната линия.

Акценти на щанд C1 ще бъдат инструментите за асемблиране на Sumake - пневматични, електрически и акумулаторни, с контролиран въртящ момент и сертифицирани за ESD приложения. Подходящи са за автомобилната индустрия, уредостроенето и електрониката. Освен тях ще можете да видите още продуктите на Fami Storage Systems, водещият европейски производител на индустриално обзавеждане - работни маси, шкафове, станции за асемблиране и други операции, инструментални колички, контейнери и т.н. Тяхно предимство е възможността за цялостно моделиране и конфигуриране спрямо изискванията на клиента.

Научете повече за възможностите на нашите експонати, като посетите щанд C3 и щанд C1 в зала 2 на Интер Експо Център между 26 и 29 март. Изтеглете покана за безплатен вход. Очакваме Ви!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.