Новини

Push-Pull аспирационна система Kemper за СД "Сирена-Пешев и Сие"

05.04.2018 Push-Pull аспирационна система Kemper за СД "Сирена-Пешев и Сие"

"Убедихме се, че Kemper е добър вариант за нас още когато избирахме какво оборудване да поръчаме. Харесваме марката, а и специалистите от Евромаркет реагираха бързо със сроковете на доставка. Работим с тази аспирационна система от няколко седмици и първоначално имахме опасения, че дебитът ѝ няма да е достатъчен за нашата дейност. Сега обаче виждаме, че системата се справя отлично".

Това коментира управителят на СД "Сирена-Пешев и Сие" - Пешо Пешев - собственик на Push-Pull аспирационна система Kemper System 8000, доставена наскоро от Евромаркет. Дружеството е основано през 2002 г. и е един от подизпълнителите на австрийската компания Palfinger за сглобяване и заваряване на кранови елементи. Сред основните дейности на компанията са още изработка и боядистване на аспирации, шумозаглушители, вентилационни системи и пожароустойчиви врати (за Boet Stopson - Франция), както и производство на метални конструкции на дървообработващи машини (за италианската компания PADE).

Push Pull аспирационна система Kemper  Push Pull аспирационна система Kemper

Push Pull аспирационна система Kemper  Push Pull аспирационна система Kemper

Доставената от Евромаркет Push-Pull аспирационна система Kemper System 8000 е подходяща за помещения, в които се извършват заваръчни дейности, шлайфане, роботизирано заваряване, както и за учебни центрове. Изградена е на модулен принцип, което осигурява удобство при окомплектоването ѝ с допълнителни аксесоари и оборудване, както и за адаптирането ѝ към различни условия.

Push Pull аспирационна система Kemper  Push Pull аспирационна система Kemper

Използва се технология на повърхностно филтриране, при която замърсеният въздух се засмуква през въздуховодите, а сепарирането на праха се извършва на повърхността на KemTex ePTFE филтър с ламиниран мембранен слой. Неговата уникална микроструктура, състояща се от милиони произволно подредени фини влакна, допринася за отличните му почистващи свойства - сепарират се дори ултрафини наночастици с големина до 100 нанометра. При необходимост филтърът може да се почисти автоматично, а отделеният прах и твърди частици се събират в специално предназначен за целта контейнер.

Push Pull аспирационна система Kemper

Предимства на аспирационните системи Kemper:

  • Интелигентен контрол от Kemper
  • Възможност за управление на всички функции индивидуално чрез контролния панел
  • Диагностика на системата чрез сензори, следящи качеството ѝ на работа
  • Постоянни настройки на системата според моментните условия благодарение на аналитична функция за контрол
  • Лесно свързване
  • Втори външен контролен терминал за дистанционно управление
  • Автоматичен контрол на засмукващата мощност за по-високи икономии на енергия.

Вижте повече за аспирационните системи Kemper в следващото видео:

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.