Новини

Sandvik представя нова хибридна серия пресевни инсталации

11.07.2019 Sandvik представя нова хибридна серия пресевни инсталации

Хибридната технология навлиза убедително в сферата на строителната и минната техника. Като лидер в областта световният производител Sandvik представи своята нова серия хибридни пресевни инсталации.

Проектирана на базата на дългогодишния опит на Sandvik и обратната връзка с клиентите, новата хибридна серия осигурява още по-висока производителност, по-голяма гъвкавост при различни приложения и по-висока икономичност. Серията включва три модела - хибридни мобилни скалпиращи пресевни инсталации QE341 и хибридни мобилни пресевни инсталации QA441 и QA451 Doublescreen.

Всеки от новите модели може да работи както с електрически (2 х 37 kW мотора), така и с дизелов двигател в зависимост от местоположението си и спецификите на работа. Отличават се с по-ниски експлоатационни разходи, по-ниски разходи за поддръжка и по-лесно управление, подходящо за всеки режим на работа. За по-голямо удобство на оператора хибридите са снабдени с цветен дисплей, показващ всички работни данни на машината – часовете и оборотите на двигателя, количеството гориво в резервоара, текущият разход на гориво, работната температура, необходимост от диагностика и т.н.

Не на последно място, новите хибридни мобилни скалпиращи сита и хибридни пресевни инсталации на Sandvik се отличават с ниски въглеродни емисии и ниски нива на шум, което ги прави подходящи за работа в близост до сгради и в ограничени затворени пространства.

Очаквайте в следващите месеци нови модели хибриди на Sandvik, които да дадат още повече гъвкавост при избор на модел.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.