Новини

Сико Транс оборудва новия си логистичен център със стелажна система от Евромаркет Кари

27.09.2018 Сико Транс оборудва новия си логистичен център със стелажна система от Евромаркет Кари

Фирма Сико Транс се довери на Евромаркет Кари за оборудването на новата логистична база и закупи стелажна система „CONVENTIONAL”. Проектът включва 5770 палетни места с товароносимост на палето място 1000 кг.

Компанията Сико Транс има богат опит в спедицията и превозите до Австрия, Германия, Италия, Франция и цяла Европа. Осигурява цялостни решения за международен и вътрешен транспорт, дистрибуция и складиране. Разполага с широка мрежа от партньори и агенти и предлага сигурен и изгоден транспорт от врата до врата на цели, частични и групажни товари. Сико Транс е част от група дъщерни компании, които предоставят качествени услуги за сухопътна спедиция, транспорт и складова дейност.

Концепцията на стелажната система за Сико Транс беше разработена и изчислена спрямо зададените от клиента изходни данни. Системата е съобразена с изискванията на товарите, които ще се стифират, със складовата подемна техника и работните процеси в склада на клиента.
Стелажната система “Conventional”, производство на фирма MECALUX, е най-оптималното решение за складиране на разнообразни стоки, подредени на палети. Тя осигурява постоянен и независим достъп до всеки палет и възможност за обработката му по всяко време. Позволява да бъде пригодена за складиране на товари с различни характеристики посредством много допълнителни елементи и принадлежности, които се предоставят като опция.

MECALUX е водеща компания на пазара на стелажни системи в Испания и на трето място в света в своята област. Продава в над 70 страни и гарантира висококачествени продукти и отлично обслужване на клиентите от създаването на компанията преди 50 години.
Предложената стелажна система, производство на MECALUX е разработена съгласно провеждането на постоянни тестове в лаборатория и с отчитане на поведението в реални работни условия. В резултат на това детайлите са проектирани и произведени с максимална устойчивост, здравина и удължена експлоатация.

Палетните стелажни системи, предлагани от Евромаркет Кари, са разработени и тествани съгласно изискванията на Европейския комитет по стандартизаци (CEN) и нормативите EN15512, EN15620, EN15629 и EN15635.

Вижте снимки на стелажната система за Сико Транс:

Екипът на Евромаркет Кари, работещ по проекта на Сико Транс, удовлетвори напълно специфичните изисквания на клиента и изгради ефективна стелажна система. Предложеното решение беше оптималното за дейността на клиента, с възможност за складиране на повече стоки на единица площ, подобряване на работните процеси в складовата база, развитие на бизнеса и други.

Вижте повече за стелажните системи, предлагани от Евромаркет Кари, тук: Стелажи и оборудване за складове

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.