Новини

Сокотаб България избра почистваща техника с марката НАКО

18.09.2019 Сокотаб България избра почистваща техника с марката НАКО

Евромаркет Кари достави за фирма Сокотаб България метачна машина НАКО, модел Sweepmaster 1500RH, с работен капацитет 16 200 m²/h.

Сокотаб България е представител на голяма американска компания, един от водещите в света търговци на ориенталски тютюн. Българското дружество се занимава предимно с изкупуване и преработка на тютюневи листа.
През март 2004 година Сокотаб отваря фабрика за 30 млн. евро за обработка на ориенталски тютюн в с. Радиново, в близост до град Пловдив. Годишно компанията обработва между 15 000 и 20 000 тона тютюн.
 

За почистване на складовата си база, Сокотаб избра метачна седлова машина НАКО, модел Sweepmaster 1500RH.

Sweepmaster 1500RH отговаря на всички изисквания за дългосрочна, икономична и професионална употреба, дори и при тежки условия на работа. Тази метачна машина е проектирана за използване навсякъде и практически за всякакъв вид почистване. Отличава се с мощен двигател, различни видове задвижване, здрава конструкция и ефективна филтърна система с висока производителност и всичко това, съчетано с лесно управление и широка гама от аксесоари за конкретните нужди на всеки клиент. Машината може да работи с газ, бензин, дизел или батерии. И това са само малка част от предимствата на НАКО Sweepmaster 1500RH.

Вижте повече тук: Метачни машини за седящ водач Sweepmaster 1500 RH

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.