Новини

Toyota подкрепя кампанията "Здравословни работни места: Управление на опасни вещества"

18.10.2018 Toyota подкрепя кампанията "Здравословни работни места:  Управление на опасни вещества"

Като официален представител на Toyota Material Handling Europe (TMHE) за България, Евромаркет Кари има удоволствието да съобщи, че за поредна година Toyota подкрепи инициативата на Европейската агенция за безопасност и здраве на работното място (EU-OSHA).

 

Тази година кампанията е под надслов: "Здравословни работни места: Управление на опасни вещества"

Вижте видео:


View on YouTube

Toyota и Евромаркет считат, че здравето и безопасността на техните служители и клиенти са изключително важни. Ето защо Toyota e партньор на кампанията EU OSHA в продължение на повече от 8 години.

Безопасни дейности

Кампанията "Здравословни работни места: Управление на опасни вещества" 2018-2019 година насърчава стремежа към работна среда, която е здравословна и продуктивна за служителите. Ефективното управление на рисковете за безопасността и здравето на работното място е от полза за всички участници. Полезно е за работещите, за обществото като цяло и за бизнеса.

Ефективното управление на свързаните с работата експозиции на опасни вещества е възможно, само ако всички работещи с такива вещества са добре информирани за рисковете и мерките, които могат да бъдат взети за предотвратяването на тези рискове. Основен фактор за успех при избягване  на злополуки и влошено здравословно състояние на работното място е създаването на култура за превенция на риска, при която всеки разбира, че безопасността и здравето са важни за него и организацията като цяло.

Всичко, от което се нуждаете на една платформа

Ако искате повече информация за здравето и безопасността във вашите дейности, можете да посетите EU-OSHA’s wiki page. OSHwiki функционира като авторитетен източник на информация, който лесно се обновява, редактира или превежда и достига до европейската общност.

Награди за Добри практики за здравословни работни места

Наградите служат като платформа за обмен на информация и популяризиране на добри практики в цяла Европа с помощта на конкретни примери на организации. Toyota призовава всички свои колеги, европейски работодатели и други бизнес партньори и специалисти по Оперативно здраве и безопасност на работното място да участват. Победителите ще получат награди на церемония през месец април 2019 г.

Тук можете да разберете как да участвате: https://healthy-workplaces.eu/

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.