Новини

TOYOTA потвърждава бързо променящия се пазар след CeMAT 2018

14.05.2018 TOYOTA потвърждава бързо променящия се пазар след CeMAT 2018

Отчитайки пет интензивни дни на изложенията Hannover Messe и CeMAT 2018, Toyota Material Handling Europe потвърждава, че темпът на промяна към нови технологии се увеличава.

Посетителите проявявиха силен интерес към подхода на Toyota за автоматизация, свързаност и ангажимента на компанията за lean логистика. "На CeMAT тази година ние решихме да се фокусираме върху бъдещето и да споделим дългосрочното си мислене с посетителите", обясни Axel Wahle, Маркетинг директор на Toyota Material Handling Europe и архитект на представянето на Toyota на събитието. "Разбира се, показахме и нашия хардуер, включително и традиционните мотокари, но също така знаехме, че повечето хора идват на подобно събитие, за да научат повече за възможностите, които се предлагат за планирани бъдещи операции".

Вижте видео от представянето на Toyota на СеМАТ 2018:


View on YouTube

Toyota използва централния си щанд, за да се съсредоточи върху автоматизацията, свързаността и "lean мисленето", базирани на доказалата се Toyota Production System. "Ние имаме познанието от нашата работа за разработване на производствени системи", обяснява Wahle "и то включва необходимостта от елиминиране на излишните операции, осигуряване на непрекъснат работен цикъл и добавяне на стойност на всеки етап от работата. Това е в основата на нашия подход към разработването на продукти и услуги и начина, по който искаме да работим с нашите клиенти. "

Част от фокуса върху отстраняването на излишните действия беше анонса на компанията, че телематиката ще бъде интегрирана във всички складови машини Toyota от есента на 2018 година. Това ще даде възможност на клиентите да се съсредоточат върху увеличаване на ползите и намаляване на щетите.

Представени бяха и други стъпки, като например въвеждането на модулни литиево-йонни батерийни системи, които оптимизират енергийния капацитет. "Бяхме особено доволни от отзивите за презентациите в нашия Logiconomi форум. Посетителите приветстваха опита на компаниите партньори на Toyota като Microsoft и Heineken, както и уникалния шанс да чуят eксперта на Toyota Production System, Sam Nomura.

Toyota демонстрира съвместната си работа с Microsoft в зала 7 на изложението Hannover Messe, като показа как двете компании си сътрудничат по създаването на изкуствен интелект за бъдещи автономни логистични решения. "Бяхме затрупани от нивото на интерес, което това предизвика", сподели Axel Wahle.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.