Новини

TOYOTA пуска на пазара нова серия тежкотоварни електрокари Traigo80

02.05.2018 TOYOTA пуска на пазара нова серия тежкотоварни електрокари Traigo80

Toyota Material Handling представи новата серия Toyota Traigo80 от 6 до 8 тона на изложението CeMAT в Хановер, Германия.

Новите 80-волтови електрокари се отличават с висока производителност, маневреност и ефективност, истински многофункционални машини, създадени да работят и при тежки условия с ниско ниво на шум: „all power, all electric, all Toyota” – мотото, под което Toyota представя новата серия.

Вижте видео:


View on YouTube

"Ние вярваме, че сме разработили водеща в класа си серия тежкотоварни електрокари и реална алтернатива на мотокарите", казва Craig Walby, Директор продуктов мениджмънт в Toyota Material Handling Europe. "Благодарение на избора на технологии при батериите, високата енергийна ефективност, пълна гама от кабини за подобряване на комфорта при всякакви метеорологични условия и оборудването с I_Site, Traigo80 е силен представител на серията Traigo." Новите Traigo80 заменят сегашните модели от серията Traigo HT и са с товароподемност от 6, 7 и 8 тона, като последният е наличен и с 900 мм център на тежестта.

All power
Мощните двигатели предлагат силна способност за движение по наклон и с висока скорост, което прави тези електрокари подходящи за специфични приложения, обикновено запазени за мотокарите. Новите модели могат също така да маневрират в тесни пространства, когато е необходимо, например в производствени или складови помещения, благодарение на острия ъгъл на завиване на задните колела. Удобно разположеното табло за управление позволява на водача да работи интуитивно и да усеща слабо вибрации и шум благодарение на уплътненото място за водача. Безопасността на оператора е подобрена с отличната видимост във всички посоки и Toyota SAS, уникалната системата за активна стабилност на Toyota, която също подобрява производителността.

All electric
Новите 80-волтови модели са снабдени с електрическо сервоуправление за по-ниска консумация на енергия, а клиентите имат възможност за избор на батерии (конвенционални или литиево-йонни), които да отговарят на техните индивидуални изисквания. За плавна смяна на батерията машината е проектирано около отворено шаси и това позволява лесното ѝ поставяне и изваждане.

All Toyota
Компонентите на електрокара, които са изключително здрави, са и напълно защитени, за надеждна работа на открито и при тежки условия – например на запрашеност или валежи. В същото време основните компоненти са лесно достъпни чрез отделението в противотежестта за лесна поддръжка. Благодарение на плътно затворената стоманена кабина, шофьорът е защитен и оперира комфортно при всякакви метеорологични условия.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.