Новини

Стартира третото издание на кампанията "За едно добро"

09.10.2018 Стартира третото издание на кампанията "За едно добро"

Стартира третото поредно издание на благотворителната кампания "За едно добро". И тази година средствата, събрани в рамките на инициативата, ще бъдат дарени на фондация "Една от 8" на Нана Гладуиш, която се бори за по-достъпни профилактични прегледи за рак на гърдата.

Припомняме, че организатор на кампанията е списание EVA, а Евромаркет подкрепя каузата от самото ѝ създаване. До момента са събрани близо 50 000 лева, а благодарение на личното дарение на г-жа Боряна Радева, главен мениджър на Евромаркет Груп, специалният розов кемпер на "Една от 8" е оборудван със съвременен мобилен ехограф за ранна диагностика на рак на гърдата. През 2018 г. екипът на фондацията посети редица градове, където жените нямат редовен достъп до подобна апаратура -Габрово, Велико Търново, Пловдив, Пазарджик, Гоце Делчев, Разлог и др. От прегледите се възползваха близо 1000 жени.

Тази година специален фокус на кампанията "За едно добро" ще бъде благотворителна изложба с фотографии от двадесетгодишната история на списание EVA, някои от които ще бъдат показани за пръв път.

И вие можете да подкрепите инициативата! Данните на дарителската сметка са:

Aтика Ева AД (дарителска сметка)

IBAN: BG45IORT80485014571500

BIC: IORTBGSF

Инвестбанк АД

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.