Новини

За първи път в България: Турбокомпресори от Hanwha Power Systems

28.03.2018 За първи път в България: Турбокомпресори от Hanwha Power Systems

Евромаркет Компресорс АД вече е официален дистрибутор за България на Hanwha Power Systems - корейският лидер в производството на турбокомпресори с повече от 35 години опит в своята област.

"Hanwha Power Systems е чудесно допълнение в продуктовата гама на Евромаркет Компресорс. Отдавна искахме да разширим портфолиото си с подобен тип оборудване, за да предлагаме на клиентите си повече възможности за тяхното производство. Дълго избирахме подходящ производител, който да отговаря на високите ни изисквания както за качество и надеждност, така и за срокове на доставка, цени, гаранция и др. Затова за нас е огромно удоволствие да си партнираме с Hanwha Power Systems - бранд, който до този момент не е бил представен на българския пазар и има огромен потенциал да стане предпочитан от българските клиенти", сподели инж. Татяна Бечева, изпълнителен директор на Евромаркет Компресорс.

"Hanwha Power Systems е един от предпочитаните производители на турбокомпресори с много силни позиции не само на пазарите в Азия, но и по целия свят. Наша стратегическа цел е засилването на присъствието ни на европейските пазари, затова сме щастливи, че започваме да работим и в България - страна от Европейския съюз, която има всички предпоставки за дългосрочен и стабилен икономически растеж. Планираните големи инфраструктурни и индустриални проекти в страната ви отварят много нови възможности за бизнес и за да бъдем максимално ефективни, се нуждаем от силен и надежден партньор, какъвто, убедени сме, е Евромаркет. Не мисля, че има друга компания в България, с която бихме могли да се сработим по-добре", коментира Адам Бличарз, търговски мениджър за Европа на Hanwha Power Systems.

Той бе един от лекторите, които взеха участие в задължителните продуктови и сервизни обучения, през които трябваше да преминат специалистите от Евромаркет, за да отговорят на изискванията на новия партньор на компанията. По време на подготовката си те имаха възможност да научат повече за спецификацията на продуктите и особеностите на различните модели на корейския производител.

Продуктово обучение в Евромаркет от Hanwha Power Systems  Продуктово обучение в Евромаркет от Hanwha Power Systems

Hanwha Power Systems предлага две серии турбокомпресори - SM и SM 100, които са проектирани по специален 3D метод за елиминиране на потенциални грешки в дизайна. Направени са от износоустойчиви материали и са създадени с фокус върху постигането на по-висока производителност и ефективност. Предимствата на турбокомпресорите на  Hanwha Power Systems са:

  • Гъвкаво регулиране на дебита  в съответствие с колебанията на консумацията на въздух за намаляване на потреблението на енергия до 7%
  • Система за анализ на енергийната ефективност, която диагностицира текущото състояние на консумацията на енергия и намира причините за по-висока консумация, за да сведе до минимум ненужните разходи
  • Дистанционна система за ежедневен мониторинг на състоянието на компресора и превенция на потенциални повреди
  • Програма за превантивна поддръжка, насочваща оператора към конкретни проблеми за диагностика
  • Управление с удобен интерфейс, LCD touch дисплей с висока резолюция и възможност за наблюдение и контрол в реално време чрез персонален компютър, смартфон или друго мобилно устройство
  • Система Smart Care за диагностика и поддръжка на компресорните инсталации.

Повече за предлаганите от Hanwha Power Systems турбокомпресори вижте тук или в новия каталог на Евромаркет Компресорс.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.