Новини

Златен медал за иновативните безмаслени компресори Ultima на Gardner Denver

10.10.2018 Златен медал за иновативните безмаслени компресори Ultima на Gardner Denver

Златен медал от Международен технически панаир 2018 получи иновативният безмаслен компресор Ultima, производство на Gardner Denver – Германия. Отличието е в категория „Машиностроене“, а призът приеха инж. Татяна Бечева, изпълнителен директор на „Евромаркет Компресорс“ АД, и г-н Герд Муусман, представител и търговски мениджър на Gardner Denver за Източна Европа и страните от ОНД.

Иновативният безмаслен винтов компресор Ultima предлага до 12% подобрена енергийна ефективност в сравнение с конвенционалните двустепенни компресори, както и 12% по-добро цялостно оползотворяване на топлината в сравнение със стандартния двустепенен безмаслен компресор, използвайки 45% по-малко енергия от конвенционален двустепенен компресор, когато работи на празен ход и има приблизително 20% по-малко компоненти от стандартен безмаслен компресор. Нивото на шум е максимум 69 db (A). Този изцяло нов продукт, съчетава индивидуално задвижвани винтови двойки и интелигентно проектирана „дигитална” предавателна кутия, която непрекъснато следи и регулира оборотите на всяка винтова двойка, като се гарантира максимална ефективност по всяко време. Подходящ е за отрасли от идустрията, където чистотата на въздуха е от първостепенно значение – хранително-вкусова, фармацевтична, електроника и други.

Със спечелването на  златния медал, Евромаркет Компресорс АД продължава да следва своята основна цел, а именно, да предоставя на своите клиенти висококачествено обслужване, чрез предоставяне на най-добрите енергоефективни, иновативни и икономически целесъобразни решения.

 

   

                              


Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.