Новини

Златно отличие за устойчиво развитие на TOYOTA

18.12.2018 Златно отличие за устойчиво развитие на TOYOTA

Евромаркет Кари има удоволствието да съобщи, че Toyota Material Handling Europe отново получи признание от световно известната организация Eco Vadis - Златна награда за устойчиво развитие.

„Получихме между 72 и 76 точки от 100 и постигнахме сериозен напредък в Етиката и Труда и Човешките права. Нашата работа в посока по-голяма прозрачност в областта на Човешките ресурси и Законодателството, очевидно е добре приета.", отбелязва Carina Strömberg, Специалист Контрол на устойчивото развитие в Toyota.

EcoVadis е организация, която оценява компании доставчици, с цел подобряване на екологичните и социалните им практики. С платформата EcoVadis фирмите могат да следят устойчивостта на своите доставчици в областта на социалната отговорност и околната среда и да избират надеждни партньори.

„EcoVadis улеснява нашите клиенти да ни сравнят с другите. И тъй като темата за устойчивостта става все по-важна при избора на доставчик, това класиране е изключително важно за нас ", казва още Carina Strömberg.

Toyota е първата компания в тази индустрия, която е оценена със златно ниво още през 2013 година и настоящата награда е нейното пето златно отличие. За сравнение, най-големият конкурент на Toyota Material Handling e получил сребърно ниво.

50 000 доставчици се оценяват всяка година от EcoVadis, а платформата се използва от повече от 100 мултинационални компании да следят стабилността на своите доставчици.

 


Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.