Мисия, визия и ценности

Euromarket

МИСИЯ

Мисията на Евромаркет Груп е да пренася най-новите световни технологии до нашите клиенти и да им предлагаме ефективни и икономични решения.

 

ВИЗИЯ

Да продължим развитието си чрез разширяване на регионалните си представителства, за да сме максимално близо до своите клиенти и да предлагаме все повече и по-качествени продукти и услуги.

 

СТРАТЕГИЧЕСКИ ЦЕЛИ


• Да заемаме лидерското място в бизнеса с индустриално оборудване и строителна техника в България.

• Да осигуряваме най-добрите технически решения за строителството и индустрията.

• Да бъдем винаги близо до клиентите си, да познаваме добре техните нужди и да поддържаме дългосрочно партньорство с тях.

• Да създаваме условия за пълноценно развитие и реализация на нашите служители.

 

ЦЕННОСТИ

Какво стои зад името на Евромаркет Груп показват ценностите, споделяни от компанията. Те са изпитани в историята на Евромаркет Груп. Това са качествата, които искаме да създадем и развием. С тях всеки отделен служител помага да печелим авторитета на лидер, какъвто е Евромаркет Груп.

Коректност
Ние изпълняваме поетите ангажименти.

Отговорност
Ние сме отговорни. За нас няма събота или неделя - има проблем на клиента и решаването на този проблем е приоритет за нас.

Експертност
Ние държим да бъдем и сме експерти в областта, в която работим. За нас е много важно да дадем детайлно решение на проблемите на клиентите си.

Близост до клиента
Ние вярваме, че само когато сме близо до клиентите си, можем да разберем условията и ситуациите, в които те използват продуктите ни. Така можем да предложим практично решение, съобразено с техните нужди. Вслушваме се в предложенията и препоръките на клиентите си и по този начин подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги и работата си като цяло.

Специализираност
Ние не продаваме само техника, а решения. Проучваме задълбочено нуждите на клиентите си и въз основа на това предлагаме решения на специфичните им проблеми.

Ефективност и устойчиво развитие
За нас предлагането на високоефективни решения и технологии с все по-голяма добавена стойност, осигуряващи максимална производителност при минимални експлоатационни разходи, енергия и време, е въпрос на професионално отношение към работата.

Иновативност
Ние трансферираме най-новите световни технологии в България. Поставяме мост между българските потребители и най-добрите световни производители.

Компания, базирана на хората
Ние сме убедени, че успехът на Евромаркет Груп се дължи на хората, работещи за компанията. Затова непрекъснато инвестираме в човешкия капитал.

Сертификати

Сертификат на система за управление на околната среда съгласно:
БДС EN ISO 14001:2015 на ЕВРОМАРКЕТ – БРД ЕООД

Линк със сертификата можете да отворите Тук

Сертификат на система за управление на качеството съгласно:
БДС EN ISO 9001:2015 на ЕВРОМАРКЕТ - БРД ЕООД

Линк със сертификата можете да отворите Тук

Запознайте се с Евромаркет:

Корпоративно управление

Корпоративно управление

Евромаркет Груп се управлява от единно корпоративно ръководство, в съответствие с бизнес плановете на целия холдинг. Надзорният съвет решава стратегически въпроси, контролира, управлява и осигурява текущ мониторинг върху дейността на компанията и дъщерните дружества. прочети повече
Стратегия

Стратегия

Създадена през 1992 година, Евромаркет Груп има непоклатимата репутация на лидер в своя бранш заради оптималното съотношение между високо качество на продуктите, компетентност и добро обслужване от страна на внимателно подбрани и специално обучени търговски и сервизни специалисти. прочети повече
Добри практики

Добри практики

Като социално отговорна компания Евромаркет Груп е инициатор на редица социални програми. Компанията изпълнява и дългосрочни програми за подпомагане на децата, лишени от родителски грижи. прочети повече
Кариери

Кариери

Ние предоставяме добре работеща среда и възможност на всеки един служител да разкриете потенциала си, за да покаже най-доброто от себе си и да постигне максимални резултати! прочети повече
Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

В Евромаркет Груп е въведен кодекс за провеждане на открита антикорупционна политика от служителите в цялата компания и всички дъщерни дружества, на всички длъжности и управленски нива. Осигурени са и надеждни практики за контрол. прочети повече
История на компанията

История на компанията

От създаването си през 1992 г. до днес, вече над 30 години развиваме най-големия български холдинг за строителна и индустриална техника. Преминахме както през много успешни, така и през кризисни години. Горди сме, че с много всеотдайност и упоритост изграждаме историята на съвременна България! прочети повече
Актуално и днес

Актуално и днес

Представяме на Вашето внимание различни интервюта, публикувани в разнообразни издания през дългата истрория на Евромаркет Груп АД. прочети повече

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.