Мисия, визия и ценности

Euromarket

МИСИЯ

Мисията на Евромаркет Груп е да пренася най-новите световни технологии до нашите клиенти и да им предлагаме ефективни и икономични решения.

 

ВИЗИЯ

Да продължим развитието си чрез разширяване на регионалните си представителства, за да сме максимално близо до своите клиенти и да предлагаме все повече и по-качествени продукти и услуги.

 

СТРАТЕГИЧЕСКИ ЦЕЛИ


• Да заемаме лидерското място в бизнеса с индустриално оборудване и строителна техника в България.

• Да осигуряваме най-добрите технически решения за строителството и индустрията.

• Да бъдем винаги близо до клиентите си, да познаваме добре техните нужди и да поддържаме дългосрочно партньорство с тях.

• Да създаваме условия за пълноценно развитие и реализация на нашите служители.

 

ЦЕННОСТИ

Какво стои зад името на Евромаркет Груп показват ценностите, споделяни от компанията. Те са изпитани в историята на Евромаркет Груп. Това са качествата, които искаме да създадем и развием. С тях всеки отделен служител помага да печелим авторитета на лидер, какъвто е Евромаркет Груп.

Коректност
Ние изпълняваме поетите ангажименти.

Отговорност
Ние сме отговорни. За нас няма събота или неделя - има проблем на клиента и решаването на този проблем е приоритет за нас.

Експертност
Ние държим да бъдем и сме експерти в областта, в която работим. За нас е много важно да дадем детайлно решение на проблемите на клиентите си.

Близост до клиента
Ние вярваме, че само когато сме близо до клиентите си, можем да разберем условията и ситуациите, в които те използват продуктите ни. Така можем да предложим практично решение, съобразено с техните нужди. Вслушваме се в предложенията и препоръките на клиентите си и по този начин подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги и работата си като цяло.

Специализираност
Ние не продаваме само техника, а решения. Проучваме задълбочено нуждите на клиентите си и въз основа на това предлагаме решения на специфичните им проблеми.

Ефективност и устойчиво развитие
За нас предлагането на високоефективни решения и технологии с все по-голяма добавена стойност, осигуряващи максимална производителност при минимални експлоатационни разходи, енергия и време, е въпрос на професионално отношение към работата.

Иновативност
Ние трансферираме най-новите световни технологии в България. Поставяме мост между българските потребители и най-добрите световни производители.

Компания, базирана на хората
Ние сме убедени, че успехът на Евромаркет Груп се дължи на хората, работещи за компанията. Затова непрекъснато инвестираме в човешкия капитал.

Сертификати

Сертификат на система за управление на околната среда съгласно:
БДС EN ISO 14001:2015 на ЕВРОМАРКЕТ – БРД ЕООД

Линк със сертификата можете да отворите Тук

Сертификат на система за управление на качеството съгласно:
БДС EN ISO 9001:2015 на ЕВРОМАРКЕТ - БРД ЕООД

Линк със сертификата можете да отворите Тук

Запознайте се с Евромаркет:

Корпоративно управление

Корпоративно управление

Евромаркет Груп се управлява от единно корпоративно ръководство, в съответствие с бизнес плановете на целия холдинг. Надзорният съвет решава стратегически въпроси, контролира, управлява и осигурява текущ мониторинг върху дейността на компанията и дъщерните дружества. прочети повече
Стратегия

Стратегия

Създадена през 1992 година, Евромаркет Груп има непоклатимата репутация на лидер в своя бранш заради оптималното съотношение между високо качество на продуктите, компетентност и добро обслужване от страна на внимателно подбрани и специално обучени търговски и сервизни специалисти. прочети повече
Добри практики

Добри практики

Като социално отговорна компания Евромаркет Груп е инициатор на редица социални програми. Компанията изпълнява и дългосрочни програми за подпомагане на децата, лишени от родителски грижи. прочети повече
Кариери

Кариери

Ние предоставяме добре работеща среда и възможност на всеки един служител да разкриете потенциала си, за да покаже най-доброто от себе си и да постигне максимални резултати! прочети повече
Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

В Евромаркет Груп е въведен кодекс за провеждане на открита антикорупционна политика от служителите в цялата компания и всички дъщерни дружества, на всички длъжности и управленски нива. Осигурени са и надеждни практики за контрол. прочети повече
История на компанията

История на компанията

От създаването си през 1992 г. до днес, вече над 30 години развиваме най-големия български холдинг за строителна и индустриална техника. Преминахме както през много успешни, така и през кризисни години. Горди сме, че с много всеотдайност и упоритост изграждаме историята на съвременна България! прочети повече
Актуално и днес

Актуално и днес

Представяме на Вашето внимание различни интервюта, публикувани в разнообразни издания през дългата истрория на Евромаркет Груп АД. прочети повече
Пълни правила за игра Techno Expo 2024

Пълни правила за игра Techno Expo 2024

Тук можете да откриете пълните правила за играта на Techno Expo 2024 прочети повече

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.