ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ АВТОСЕРВИЗ

19.10.2018 ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ АВТОСЕРВИЗ

Всичко необходимо за вашия автосервиз можете да откриете на щанда на Евромаркет Аутомотив в зала 3, щанд С4 в Интер Експо Център – София от 18-21.10.18 г. по време на Automotive Forum & Expo.

На щанда ще се запознаете с всички актуални модели от световни лидери в производството на автосервизно оборудване и техника за авторепаратура. В специално изградената зона за демонстрации можете да се видите част от изложените машини в действие. Всички посетители на щанда на Евромаркет Аутомотив ще имат възможност да получат професионална консултация от нашите специалисти в избора на най-подходящата техника и консумативи за своя автосервиз.

 Изложена е широката продуктова гама на 4CR от консумативи за авторепаратура. Тя включва облепващи материали, филери и праймери, подготвителни материали, китове, защитни материали, полиращи материали, абразиви (шкурки), почистващи материали, стойки и аксесоари и професионалните пистолети за боядисване SATA.

 Ще откриете освен техника за аврторепаратура и машини за монтаж и демонтаж на гуми на Hofmann, Италия , баланс машини за гуми  и професионални стендове за реглаж на преден и заден мост.

 Очакват ви и специални промоции!

 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.