Евромаркет Компресорс проведе обучение на тема: „Дизелови генератори FG Wilson”

08.04.2013 Евромаркет Компресорс проведе обучение на тема: „Дизелови генератори FG Wilson”

  

 

От началото на тази година Евромаркет Компресорс е официален представител на световноизвестната северноирландска компания за производство на дизелови генератори с марката FG Wilson

Дизелови генератори FG Wilson” беше тема на продуктово обучение, проведено на 16.03.2013 г. от Евромаркет Компресорс в сградата на Корпоративно-сервизния център на компанията.

 

Бисер Ценков – Търговски мениджър Генератори провежда обучението

Събитието е част от серия обучения за професионална квалификация на служителите в Евромаркет Компресорс. Присъстваха търговските специалисти от София и всички регионални офиси и страната.

Обучението се проведе в две части – теоретична и практическа. Семинарът започна с мултимедийно представяне на компания FG Wilson и областите, в които са приложими дизеловите генератори, заедно с техните основни преимущества. Специално внимание се обърна на подобряване и развиване на умения за анализ на пазарната ситуация. 

Втората част се проведе в демо парка на Евромаркет. Присъстващите имаха възможност да видят и да се запознаят с два модела генератори FG Wilson – P550-1 с мощност 550 kVA и P 65-1 с мощност 65 kVA и да зададат своите въпроси.

Търговските специалисти по време на обучението

Целта на обучението беше специалистите да се запознаят с предимствата на генераторите и основните области на приложения, което ще им помогне да конфигурират най-добрите решения за клиентите на Евромаркет Компресорс.

Личният опит, споделен между участниците и предизвиканите дискусии, надградиха професионалните качества и умения на специалистите, което ще допринесе за по-доброто обслужване на клиентите.

Обратно към добрите практики

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.