Евромаркет представя ново поколение водоохладителни кули Evapco

30.08.2019 Евромаркет представя ново поколение водоохладителни кули Evapco

60% по-висока охладителна мощност при 40% по-ниска мощност на вентилатора. С това се отличава новата серия промишлени водоохладителни кули AT Atlas на EVAPCO, която Евромаркет представя този месец.

Моделите от серията AT Atlas са от ново поколение и са сред най-енергоефективните на пазара в своя клас. Времето им за инсталация е значително по-кратко благодарение на модулна конструкция и доставка в предварително сглобен вид, а общите им тръбопроводи и електрически връзки са по-малко в сравнение с традиционните фабрично сглобени кули. Снабдени са с високоефективни капкоуловители, намаляващи загубите на вода до 0.0005%.

Новите водоохладителни кули AT Atlas от Evapco Новите водоохладителни кули AT Atlas от Evapco

Сред предимствата на новата серия водоохладителни кули са също висококачествените материали и компоненти, някои от които патентовани от EVAPCO. Такива са например пълнежът EVAPAK® - с по-голям топлообмен и устойчивост на запушване, дюзите разпръсквачки EVAPJET™, осигуряващи максимална площ на обливане, както и желюзийните решетки на входящия въздух, които предотвратяват навлизането на слънчева светлина и са лесни за монтаж и демонтаж. Дизайнът на дъното е подобрен и предотвратява развитие на микроорганизми, а структурата на кулата позволява 360-градусов достъп до басейна.

Всички модели от серията водоохладителни кули AT Atlas се предлагат с 5-годишна гаранция. Вижте повече за тях в следващите видеа:

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.