Евромаркет Компресорс с нова доставка на кондензатор Evapco

09.11.2021 Евромаркет Компресорс с нова доставка на кондензатор Evapco

Евромаркет Компресорс извърши успешна цялостна подмяна на амонячен кондензатор Evapco в млекопреработвателно предприятие в гр. София. 

Кондензаторът NH3 Evapco има охладителна мощност над 2,2 мегавата.

Ето част от отличителните характеристики на кондензаторите Evapco:

  • Защита срещу корозия EVAPCOAT

Горещо поцинкованата стоманена конструкция Z-725 е най-високата степен на поцинко-ване, използвана при производството на водоохладителни кули и предлагат по-голяма защита с цинк в сравнение с конкурентните дизайни, използващи стомана Z-275 и Z-600.

  • WST жалузи

Водонепроницаемите и непропускащи светлината (WST) жалузи задържат водата вътре и не допускат проникване на слънчева светлина в съоръженията с индуцирана тяга, има лесен достъп до съоръжението, благодарение на леките рамкови секцииот PVC без свободни компоненти.

  • Серпентина Thermal-Pak®

Патентованата охладителна серпентина Thermal-Pak® на Evapco осигурява по-голяма оперативна ефективност. Тази серпентина с шахматно разположение има по-малко съпротивление с въздушния поток и позволява по-голям воден товар.

Ако искате да разберете повече за продуктите на Evapco, свържете се с нашите специалисти от формата тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.