Евромаркет на Бата Агро 2019: Какво да очаквате?

13.05.2019 Евромаркет на Бата Агро 2019: Какво да очаквате?

С три щанда и десетки експонати техника ще се представи Евромаркет на Бата Агро 2019. Най-голямото специализирано изложение за селскостопанска техника в България ще се проведе от 14 до 17 май на летище Стара Загора, а Евромаркет ще предложи всичко необходимо за стопанството:

На щанд C2-6 Евромаркет Кънстракшън ще демонстрира някои от най-продаваните си машини – универсални челни товарачи и мини багери Komatsu, багер-товарачи Hidromek и мини челни товарачи Gehl с широка гама прикачни съоръжения. Освен тях на щанда ще имате възможност да разгледате ръчен каналокопател Vermeer RTX 250, преносими генератори SDMO, мобилни компресори и помпи за отводняване.

На щанд A2-13 ще бъдат разположени бестселърите на Евромаркет Кари и Евромаркет Компресорс – мотокари, алуминиеви товарни рампи, подопочистващи и метящи машини, винтови компресори, както и няколко модела дизелови генератори.

За първа година на Бата Агро ще вземе участие и Евромаркет Аутомотив. На щанд А2-31 дружеството ще покаже всичко необходимо за поддръжка на автопарка в едно стопанство – гумодемонтажна машина Hofmann, пневматични и акумулаторни инструменти Chicago Pneumatic и авторепаратура. Сред най-атрактивните експонати на щанда ще бъде специално оборудваният сервизен бус Iveco Daily, с който може да се достигне и ремонтира всеки аварирал автомобил. Повече за обзавеждането и оборудването на сервизния бус вижте тук.

Вижте къде се намират щандовете ни тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.