Евромаркет Компресорс достави генератор FG Wilson на един от най-големите ритейлъри в България

13.01.2022 Евромаркет Компресорс достави генератор FG Wilson на един от най-големите ритейлъри в България

Евромаркет Компресорс достави дизелов генератор FG Wilson P2500-1 за една от най-големите компании в ритейл сектора у нас.

FG Wilson е световнa водеща марка в индустрията с 50-годишен опит в производството на надеждни, икономични дизелови и газови генератори.

Генераторите FG Wilson предлагат 24-часова защита на захранването 365 дни в годината в над 150 страни по света. Подходящи са за използване както в открити, така и в закрити помещения - с приложения в търговски центрове и вериги, индустриални предприятия, логистични паркове, предприятия в сферата на хранително-вкусовата промишленост, болници и фармацевтични предприятия и др.

Продуктовата гама от 6,8 – 2500 kVA предлага изключително съотношение между цена и качество и гарантира максимална ефективност и икономичност.

Всички генератори FG Wilson са произведени по глобален стандарт за качество и се поддържат от глобалната гаранционна програма на FG Wilson, предоставяща на клиентите сигурност и спокойствие.

Проектирани на модулен принцип, те имат взаимозаменяеми компоненти, позволяващи ремонт на място. Повдигащите се врати и панелите за достъп осигуряват оптимален достъп за обслужване и поддръжка. Изключително издръжливи и здрави, те са проектирани да издържат на корозия и повреди при работа.

Каквито и да са Вашите изисквания за мощност, FG Wilson може да предостави система за управление, която да отговаря на Вашите нужди. Всички контролни панели на FG Wilson са компактни, гъвкави и лесни за използване. 

Характеристики:

 • Автоматичен и ръчен режим на работа;
 • Автоматично подава сигнал за стартиране на генератора при отпадане на основното захранване, пренапрежение или загуба на фаза;
 • Функция за автоматично включване;
 • Ръчно управление на превключвателя е възможно чрез външна ръкохватка;
 • LED дисплей на функциите, показващ статуса на генератора/мрежата и позицията на превключвателя;
 • LCD дисплей за напрежение и таймери;
 • Обхватът на панелите за прехвърляне на товара отговаря на стандарта ATS IEC 60947-6-1.

Предимства:

 • Проектирани и произведени да работят 24 часа, 7 дни в седмицата;
 • Контролният панел е лесен за работа;
 • Уголемените резервоари за гориво позволяват автономност;
 • Ниски експлоатационни разходи;
 • Имат кожуси, предлагащи понижени нива на шум, за да се гарантира, че отговаря на местните разпоредби за шум;

Евромаркет Компресорс гарантира бърза и сигурна доставка на дизеловите генератори FG Wilson, осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз и поддръжка за всички модели дизелови генератори в сервизните си центрове.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.