Евромаркет Компресорс постави успешно начало на годината с нова голяма доставка на винтов компресор

02.02.2022 Евромаркет Компресорс постави успешно начало на годината с нова голяма доставка на винтов компресор

Евромаркет Компресорс достави иновативен за България винтов компресор ­с честотно управление.

Това е един от осемте 250 kW-ови винтови компресори, производство на Gardner Denver – Германия, закупени от лидер в производството на цветни и благородни метали. С тези нови осем енергоспестяващи машини, клиентът ще намали драстично консумацията на електроенергия в своето производство.

Gardner Denver VS 290 е високоефективен винтов компресор, който спестява до 35% от разхода на електроенергия. Той е специално проектиран да отговори на изискването за 24-часова експлоатация, каквато е необоходима в критичните промишлени процеси – или иначе казано работи при пълно натоварване неограничено време.

Компресорът е с Gardner Denver винтова двойка от ново поколение, с помощта на която той достига изключителна производителност - до 47.02 m³/min. В комбинация с новия си контролер, компресор VS 290 е проектиран да посреща високите колебания в консумацията на сгъстен въздух във Вашето предприятие, осигурявайки възможно най-ниска специфична консумирана мощност, което Ви носи допълнителна полза - под формата на икономии на електроенергия.

Компресорите Gardner Denver са снабдени с облачно базирана система за мониторинг i-Conn, която изпраща информация за състоянието на машината в реално време до завода-производител в Германия  до Евромаркет Компресорс Сервиз и до клиента.

i-Conn не само Ви държи една крачка напред, като предвижда потенциални проблеми, преди те да се случат (спестявайки ви ценно време и разходи), но лесната за използване и инсталиране система също Ви показва как да оптимизирате производството и да увеличите енергийната ефективност.

Сред основните предимства на винтовия компресор VS 290 са още:

  • Най-ниска специфична консумирана мощност;
  • Компактен дизайн;
  • Ниски нива на шум;
  • Модерна охладителна система;
  • Лесна поддръжка;
  • Gardner Denver - 10 години удължена гаранция Protect 10;
  • Директно куплиране между електрическия двигател и винтовата двойка;
  • Най-голям диапазон на регулиране на дебита – от 12 до 100%;

Ако желаете да получите повече информация за енергийноефективните бизнес решенията, които Евромаркет Компресорс предлага, можете да се свържете с нашите специалисти от формата за контакт тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.