Евромаркет Компресорс АД с награда от Gardner Denver за най-голям общ ръст на продажбите за 2022г.

16.11.2023 Евромаркет Компресорс АД с награда от Gardner Denver за най-голям общ ръст на продажбите за 2022г.

На снимката: Призът за най-голям общ ръст на продажбите за 2022г. 

 

Евромаркет Компресорс АД получи най-престижната награда от своите партньори Ingersоll Rand Inc., а именно Призът за най-голям общ ръст на продажбите за 2022г. сред държавите от регион EMEIA – Европа, Близкия изток, Индия и Африка.

Церемонията по връчване на наградите се проведе от 24 до 26 oктомври 2023 г. в Бърно, Чехия по време на годишната конференция на представителите на страните от EMEIA. 

Наградата получи инж. Татяна Бечева, Изпълнителен директор на Евромаркет Компресорс АД.

„Тази награда е значимо признание за успешното сътрудничество и дългогодишното партньорство, датиращо от 2000 година между нашата компанията и световния производител Gardner Denver. Такива награди подчертават високото качество на продуктите и услугите, предоставяни от Евромаркет Компресорс АД, както и успешното ни сътрудничество с Gardner Denver. Те също така отразяват ангажимента на компанията ни към високи стандарти и изпълнение.“ – каза инж. Бечева

„В началото на 2020 година индустриалният сегмент на Gardner Denver и Ingersоll Rand финализираха сливането си, за да формират глобален лидер в индустриалните компресорни технологии като ново обединената компания сега се нарича „Ingersoll Rand Inc.“

Сливането на Gardner Denver и Ingersоll Rand позиционира новия Ingersoll Rand Inc. като глобален лидер  в световен мащаб.“ – допълни инж. Бечева


На снимката по време на церемонията за награждаването са: от ляво
на дясно г-н Борис Таков, Мениджър бизнес развитиe Ingersoll Rand Industrial, г-н Богослав Синицски, Tериториален лидер за Източна Европа Ingersoll Rand, Николай Танков, Mениджър бизнес развитие компресорно оборудване Евромаркет Компресорс АД и инж. Татяна Бечева, Изпълнителен директор Евромаркет Компресорс АД.

Евромаркет Компресорс АД предоставя на своите клиенти най-добрите в своя клас високотехнологични енергоспестяващи решени в областта на компресорните и вакуумни технологии. Екипът на дружеството си поставя  още по-амбициозни задачи за следващата 2024 година – по-високи резултати от досегашните и още много доволни клиенти.

Видео от награждаването можете да видите ТУК

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.